Daniel fikk enorm gråsteinbit – se film av kampen med 18-kiloskjempenDel dette:

Onsdag kveld var Daniel Erkki og kjæresten Jenny Talo fra Kiruna på fisketur utenfor familiehytten til Erkki ved Rombaken i Nordland.Av: Endre Hopland

Etter en treg start, kroket etter hvert Erkkien en blytung fisk som etter en hard kamp skulle vise seg å være en gråsteinbit på hele 130 centimeter og 18 kilo.

Dette er bare 350 gram bak Åge Kråkmo sin norgesrekord fra Saltstraumen. Hadde fisken vært tatt før vårens gyting, er det slett ikke umulig at den hadde bikket det magiske 20-tallet, men uavhengig av dette er det snakk om en helt enorm gråsteinbit.

Det var EL-GE Sportsfiske & Äventyr som først meldte om den oppsiktsvekkende fangsten. Til det svenske nettstedet forteller Erkki at han fikk kjempesteinbiten helt opp til overflaten på første forsøk, men at fisken tverrvendte og gikk rett til bunns igjen. Dermed var det bare å begynne på nytt igjen.

Erkki sin bedre halvdel filmet kjærestens kamp med storfisken. Resultatet ser du i playeren i toppen av saken.

Skal du fiske i sommer? Delta i vår store fiskekonkurranse Drømmefisken! Gå til www.hooked.no/drommefisken for å registrere deg og få muligheten til å vinne flotte premier hver eneste måned.

Del dette:
Prev Drømmefiske på Mjøsa – en videodokumentar fra en fantastisk fiskenatt
Next Kelsea er ambulanselege i LA – lader batteriene i og på sjøen (Hooked+)

Comments are closed.