More

  Daniel fikk enorm gråsteinbit – se film av kampen med 18-kiloskjempen

  Onsdag kveld var Daniel Erkki og kjæresten Jenny Talo fra Kiruna på fisketur utenfor familiehytten til Erkki ved Rombaken i Nordland.

  Av: Endre Hopland



  Etter en treg start, kroket etter hvert Erkkien en blytung fisk som etter en hard kamp skulle vise seg å være en gråsteinbit på hele 130 centimeter og 18 kilo.

  Dette er bare 350 gram bak Åge Kråkmo sin norgesrekord fra Saltstraumen. Hadde fisken vært tatt før vårens gyting, er det slett ikke umulig at den hadde bikket det magiske 20-tallet, men uavhengig av dette er det snakk om en helt enorm gråsteinbit.

  Det var EL-GE Sportsfiske & Äventyr som først meldte om den oppsiktsvekkende fangsten. Til det svenske nettstedet forteller Erkki at han fikk kjempesteinbiten helt opp til overflaten på første forsøk, men at fisken tverrvendte og gikk rett til bunns igjen. Dermed var det bare å begynne på nytt igjen.

  Erkki sin bedre halvdel filmet kjærestens kamp med storfisken. Resultatet ser du i playeren i toppen av saken.

  Skal du fiske i sommer? Delta i vår store fiskekonkurranse Drømmefisken! Gå til www.hooked.no/drommefisken for å registrere deg og få muligheten til å vinne flotte premier hver eneste måned.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles