More

  Speedmaster eller Beastmaster (Hooked+)

  Hei!

  Jeg vurderer å kjøpe meg en Shimano Speedmaster-stang. Har nå Shimano Beastmaster. Er det mye forskjell på Speedmaster og Beastmaster, og hva er forskjellen på CX og BX? Ser at CX er todelt, mens DX er tredelt. Er det fordel med todelt kontra tredelt?

  – Erik Grytten



  Heisann!

  Speedmasteren har raskere aksjon. Den kaster lenger og gir bedre kontakt med det du fisker med. Beastmasteren har dypere aksjon, dvs at hele stangen bøyer seg, noe som gjør den bedre å kjøre fisk på. I tillegg er den nok noe mer robust og tåler mer røff behandling. Jeg har begge stengene og liker speedmasteren best, spesielt til rent slukfiske. Jeg har CX og synes den er helt super, men under transport hadde det vært veldig behagelig med den tredelte BX-en. Men ser at BX er litt tyngre. Anbefaler at du kjenner på begge stengene i en sportsbutikk og velger den du liker best. Uansett hvilken av de du velger vil du nok bli godt fornøyd, for dette er gode stenger.

  – Mvh Svein Gabrielsen, allroundfisker

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles