Flueknuter for fortomm og fluesnøre?

Flueknuter for fortomm og fluesnøre?

Hei Lars jeg har bestilt meg flue utstyr nå http://www.skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=54814 denne stanga og http://www.skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=32634 denne snella fluefisking er helt nytt for meg så lurer på ...


Hei! For å lese denne artikkelen må du være Hooked+ medlem

12 mnd kun kr 369 - Ingen bindingstid! 

Få velkomstgave fra Asgeir Alvestad til verdi av kr 505,- Begrenset antall - førstemann til mølla!

Bli Hooked+ medlem i dag - Klikk her

Allerede medlem? Logg inn

 


artikkelen fortsetter under annonsen
Bli-medlem-knapp-290x330

Bli medlem i dag – få eksklusiv tilgang og mange fordeler

Som medlem av Hooked+ får du en rekke medlemsfordeler.

Som medlem av Hooked+ støtter du arbeidet vårt, slik at vi sammen kan få folk til å plukke opp fiskestanga og komme seg ut i naturen. Vi setter umåtelig stor pris på all støtte, stor som liten!

Les mer om Hooked+

Her får du tilgang på Hooked+

For fiskeinteresserte er han vel mest kjent som fluefisker og har lagd nærmere 30 programmer for NRK sammen med Bård Tufte Johannesen. - »På fisketur med Bård og Lars« Lars har også flere DVDer på samvittigheten, blant annet Tørrfluelandet (1,2 og 3.), Sjøørretlandet og andre. I tillegg til dette har han skrevet flere bøker; Den samme elva, Over bekken etter ørret, Fiskelykke, Flyt og Fluefiskerns Felthåndbok. Lars står bak mange av våre flotte fagartikler innen «Tips & Triks seksjonen, men du kan også når som helst spørre Lars om det du måtte lure på innen fisking. Sjekk ut "Spør eksperten!"