En stemme har stilnet, en skrivende hånd har lagt ned pennen. Kjell Karlsen døde 21. desember 2016.

Kjell, ord blir så uvirkelige, særlig siden jeg skriver dette i forbindelse med at du er død. Planene dine var mange, mye hadde ordnet seg for deg nå, ditt nye liv skulle til å begynne.

Kjell hadde en frodig personlighet, og humoren var hans våpen. Latteren, fantasien og det gode humøret gjorde han til den personligheten han var. I alt Kjell gjorde var det ingen tilfeldigheter. Således ble han en av Norges beste mekanikere, en finmekaniker som motorsporten fikk stor glede av.

Kjell var en av dem som alle kunne spørre om råd, og kunne han svare så ble rådene vise og grundige, enten det gjaldt hans yrke eller i temaer om fluefiske. Kjells kunnskap var stor, og han undret seg over hver minste detalj. Han leste, og han undret seg videre.

2016 skulle bli et annerledes år for Kjell. Hans mor døde i sommer, hvilket helt klart tok på. Kjells muskelsydom har også vært en belastning, og gjort det vanskelig å delta i et vanlig liv.

Det vil bli stille på Kjells Facebook-profil nå. Takk Kjell for at du gav oss mange gapskratt og mange fantastisk fine fiskefluer. Du vil leve videre. Takk for alt du store høvding!

Fred over Kjell Karlsens minne.

– Staffan Lindstrøm