More

  Vil du jakte villrein i år? Da må du søke nå

  Selv om det fremdeles virker lenge til det er høst, er det allerede nå dags for å søke dersom du vil jakte villrein i 2017.

  Av: Endre Hopland

  I søknaden du fyller ut på Inatur kan du velge blant tilbud fra alle de ulike fjellstyrene som har ledige jaktområder. Her kan du også prioritere både områder og hvilke dyr du er interessert i å jakte på. Fjellstyrene tildeler årlig kort til både til utenbygds og innenbygds søkere, og detgjelder å være tidlig ute.  Fjellstyrene i Oppland, inkludert Sunndal, legger som tidligere ut alle sine utenbygdskort på Inatur. I år har også de fleste fjellstyrene på Hardangervidda lagt ut sine kort for søknad på nettet, noen innenbygds og noen utenbyds.

  – Vi gjør oppmerksom på at dersom man søker på feil tilbud, for eksempel utenbygs som søker på innenbygds, vil hele søknaden slettes. Det er derfor viktig at en leser skjema nøye, melder Fjellstyrene på egne nettsider.

  Søknadsfristen for årets villreinjakt er satt til 2. mai. Det vil deretter blir foretatt en trekning i løpet av mai måned. Tildeling fra reserveslister vil forgå fortløpende etter dette, og alle som blir tildelt kort vil motta en mail med et konkret jakttilbud. I oversikten under finner du alle villreinjakttilbudene fra Fjellstyrene.

  Oppland og Sunndal:
  Hardangervidda:
  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles