Mauser M18 Unboxing – Vinn en Mauser M18Del dette:

Oioioioi! Lyst til å overvære noe nytt, spennende og ganske rått?

Glem snømåking, husvask, boning av tak og skytetrening. Sett av lørdag kl 11:00 og tune inn på vår direktesending når vi Unboxer verdensnyheten Mauser M18 De fremoverlente gutta på Norma ville dra lanseringen av Mauser M18 hele ett par hakk videre og tok kontakt med oss for å få skapt en LIVE-sending og litt ekstra blest rundt det hele. Sånt er jo utrolig artig, og vi er beæret som har fått i oppdrag å bistå med dette.

Fra vårt studio i Villmarksbutikken vil vi åpne denne mystiske kassen, som er sendt rundt til hele verden for en felles lansering denne dagen. Men vi trår til å har kameraer og samsending med flere butikker andre steder i landet. Under sendingen vil vi også stikke innom Jakt & Friluft (Arendal), Skitt Jakt (Sandefjord) og XXL Sandvika 

Det blir gjennomgang av produktet, dets egenskaper, priser, pakker og intervjuer med et knippe eksklusive journalister som har fått testskyte våpenet. Rett og slett show!

Vinn en Mauser M18

Ikke bare vil du være en av de aller første i verden til å se våpenet under sendingen eller i en av de mange butikkene som har fått skaffet seg en slik Mauser M18 boks. Du har også muligheten til vinne en Mauser M18 til odel og eie! Følg sendingen på lørdag fra kl 11 – der blir det overraskelser, tårer, glede og kuler og krutt!

Del dette:
Prev HI ønsker et størjemerkingsprosjekt som i Sverige og Danmark
Next Neste helg åpner Norsk Meiteunion dørene for alle interesserte

Comments are closed.