Den nye Mauser M18 er lansert og vi har selv hatt en konkurranse hvor du kan vinne denne herligheten. Det har vært populært må vite! Vi skal selvsagt ta en runde på skytebanen å lage en egen review på den, men det kommer litt senere. Før den tid – la oss ta en oppsummering om tekniske egenskaper og pris på den nye Mauser M18 her i en egen artikkel.

Av: Bernt Nor

Mauser M18 pris og egenskaper

Mauser oppgir dette som våpenets førende egenskaper;  • Fylt stokk gir en stabil og god rifle samt en god kvalitetsfølelse
  • Lydløs, trepunkts-sikring direkte på avtrekket.
  • Myke gummierte grepsflater på både pistolgrep og forskjefte for trygg håndtering.
  • Solid stålkonstruksjon i Mausers velkjente byggekvalitet.
  • Uttagbart 5-skudds kryssmatet magasin gir deg 5+1 skudd ved fullmating.
  • Et direkte, presist og justerbart avtrekk (1000-1500g)
  • Kaldhamret pipe av spesialstål med sub-moagaranti.

Kampanjepris 9.990,-

Veilende pris: kr 10.990,-

Det finnes også flere pakker og pakketilbud. Sjekk med din lokale butikk om de har en ferdig pakke, eller vil sette sammen en til dine behov.

Kaliber Mauser M18

M18 blir i Norge lagerført i kaliber 6,5×55, 308 WIN og 30-06.

Annonse

Gjenger

M18 kommer ferdig gjenget (15×1) fra fabrikk.

Foreløpig inntrykk

Vi var som første medie i verden invitert av Norma for å gjøre en LIVE unboxing av Mauser M18, noe som var en kjempesuksess! I den forbindelse var vi også på skytebanen og testet M18 – som et av de aller første mediene i verden. Som nevnt kommer vi tilbake med en fullstendig review litt senere. Men våpenet er både presist og virker solid.

Bildegalleri

Forhandler av Mauser i Norge

Mauser finnes i over 60 butikker i det Norske markedet allerede i dag. Norsk importør er Norma AS. Du finner mer informasjon om Mauser og M18 på deres hjemmesider.