More

  Hooked sender finalen i NM Jaktfelt live

  Det er med stor glede NM-komiteen i Enebakk JFF og Hooked nå kan offentliggjøre at finalen av NM i jaktfelt 2017 sendes live.

  Av: Endre Hopland

  NM i jaktfelt 2017 går av stabelen i tidsrommet 15.-19. mars, og det er Enebakk Jeger- og Fiskerforening som arrangerer årets norgesmesterskap. Durudveien i Ytre Enebakk er arenaen der landets beste feltskyttere møtes til dyst om bare noen uker.

  I år skal altså jaktfelt-finalen søndag 19 mars, sendes live på internett for første gang. Under sendingen blir det også plass til noen høydepunkter fra innledende runder, intervjuer med skyttere, resultatservice og alt som hører med. Sendingen følger du direkte på www.hooked.no eller via Hooked sine Facebook-sider. Opptak av sendingen blir også tilgjengelig i etterkant for de som ikke får sett det direkte.

  – Med dette åpnes NM i jaktfelt opp for et helt nytt publikum, som nå kan ta del i arrangementet på en moderne og spennende måte. Dette er unikt i jaktfelt-sammenheng, sier Inge Mork i arrangørklubben Enebakk JFF.

  Daglig leder i Hooked, Bernt Nor, har hatt en rekke live-sendinger fra ulike arrangementer tidligere. Han synes det er både viktig og moro at jaktfelt-NM nå tar steget inn i den digitale trenden.

  – Tiden er overmoden for å gjøre slike fantastiske arrangementer tilgjengelig for alle de tusenvis av skyttere, venner og familier som ikke har anledning til å komme på stevnet selv. Samtidig vil dette forhåpentligvis på sikt bidra til økt oppmerksomhet, interesse og rekruttering til sporten, sier han.

  Live-sendingen kan følges på alle type moderne enheter av mobil, nettbrett og PC/MAC, uansett hvor du måtte befinne deg i verden. På Facebook er det også en chat-funksjon der du som seer kan interagere med studio i Enebakk.

  Mer informasjon som sendetid, program og lignende kommer i god tid før NM. Følg med på Enebakk JFF sine nettsider for mer informasjon. Dersom du har spørsmål eller innspill til sendingen, fyrer du bare av gårde en e-post til tips@hooked.no.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles