Lars Monsen til Camp Villmark – nå kan du vinne billetter

TIL CAMP VILLMARK: Lars Monsen tar turen til årets Camp Villmark. Gjør du?

Fluefiskeshow, sjøfiskeforedrag, kano- og kajakkpadling og det meste en kan tenke seg rundt jakttemaet blir å finne under årets Camp Villmark. I tillegg til Lars Monsen.

Av: Endre Hopland

Helgen 6.-8. april går årets Camp Villmark av stabelen i Norges Varemesse i Lillestrøm, og det er ikke småtterier arrangørene har klart å samle i de store messehallene ved Nitelvas bredder. Både fiskere, jegere, hundefolk og den gjengse villmarksinteresserte vil garantert finne mye interessant i Lillestrøm denne helgen.

Blant de store trekkplastrene er eventyreren Lars Monsen, som stiller med egen stand der hans nye kles- og utstyrskolleksjon skal promoteres. Monsen skal også holde foredrag både lørdag og søndag. Lørdag snakker han om hva som kreves for å gjennomføre en månedsekspedisjon ute i naturen, med utgangspunkt i TV-serien Monsen, Monsen og Mattis, mens foredraget søndag vil handle om  langdistansehundekjøring, og da spesielt verdens tøffeste hundeløp, det 1600 kilometer lange Iditarod i Alaska.

– Standen min ligger like ved hundearenaen i hall D. Om du har lyst til å høre foredrag, så møter du opp på VOM-scenen innerst i hall D lørdag klokken 15.00 eller søndag klokken 14.00, sier Monsen til arrangørene sine egne nettsider.

Annonse

Camp Villmark er Norges største messe for alle med interesse for fiske, jakt og friluftsliv. Arrangementet er fullpakket med relevante utstillere og morsomme aktiviteter for både små og store. I år blir det også mange nyheter, og et særlig fokus på foredrag. Det komplette programmet for årets messe finner du her.

Dersom du bestiller billetter på nett koster det 190 kroner per dag for voksne. Du kan også kjøpe tredagerspass til 350 kroner. Familiebillett for to voksne og to ungdommer koster 470 kroner. Kjøper du billetter i døren må du ut med noen kroner ekstra. Fullstendige prislister og åpningstider finner du her.

Dersom du har tenkt deg på messe i april, men helst vil spare inngangskronene til en saftig elgburger eller noen gode sveler, har du faktisk mulighet til dette. Alt du trenger å gjøre er å like Hooked på Facebook, og skrive Ja! i kommentarfeltet under linken til denne saken. Gjør du dette er du med i trekningen av gratisbilletter til Camp Villmark 2018.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...