More

  I sjøørretens rike – bli med på høstfiske etter havets sølvtøy

  Karene i Fiskefilm.no er tilbake med en ny produksjon, og nå når høsten strammer grepet, er det havet og sjøørretens rike som igjen lokker.

  – For mange av oss handler ikke sjøørretfiske om den største eller flest fisk, men om opplevelsene. Det å komme seg ut og koble av. Forventningene og roen ute ved sjøen. I sjøørretens rike fins det så mye å beundre. Livet over og under vannskorpen. I havet og i bekken. Naturen og naturkreftene. Soloppganger og solnedganger. Vind og regn. Peiskos og fluebinding hører også med på høsten. Og så er den også en fin tid for å diskutere teknikker med andre sjøørretfiskere. Det er noe av dette vi ønsker og gjenspeile i den nye serien som vi også har kalt «I sjøørretens rike», sier Fiskefilm-karene selv om det som da altså blir den første filmen (pluss en lengre bonussekvens) i serien.  Sett av litt tid til denne, og la fiskesuget komme sigende. Høsten er nemlig en fantastisk tid for fiske.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles