More

  Rimelige kvalitetssnører fra Greys

  Greys Platinum-fluesnørene kommer i to nye utgaver i 2017, og ingen av dem koster skjorten. Minimal kraft for maksimal rekkevidde er stikkordene.

  Platinum Shoot er oppsiktsvekkende billig, men ikke la deg lure av prisen. Dette er virkelig et godt fluesnøre, som gir deg gode kastelengder uten at du trenger å bruke mye makt. Platinum Shoot er et snøre designet for å gjøre kastet så enkelt som mulig, og helt perfekt for fiske i både stille og rennende vann.

  Snøret levers i både flyt- og intermediate, og prisen er bare 399 kroner. Greys Platinum Shoot markedsføres av Pure Fishing.

  Platinum Extreme er en snøreserie designet for å ta fluene dine ut dit du vanligvis ikke når. Taperingen på dette snøret er tydelig, med lang tape i front og en kort baktape. Dette er gjort for å få lange og presise kast, og gir også gode egenskaper under vannkast. Minimal kraft for maksimal rekkevidde, som nevnt innledningsvis.

  Snørene er tofarget, med oransje skytesnøre for best mulig nappindikasjon. SNøret har også lite minne, og leveres i fire synkegrader i tillegg til flytesnøret.

  Med sin ekstra lave diameter gjennom hele linen, blir dette en helt ny opplevelse å kaste med. Prisen er hyggelige 599 kroner. Greys Platinum Extreme markedsføres av Pure Fishing.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles