More

  Rimelige kvalitetssnører fra Greys

  Greys Platinum-fluesnørene kommer i to nye utgaver i 2017, og ingen av dem koster skjorten. Minimal kraft for maksimal rekkevidde er stikkordene.

  Platinum Shoot er oppsiktsvekkende billig, men ikke la deg lure av prisen. Dette er virkelig et godt fluesnøre, som gir deg gode kastelengder uten at du trenger å bruke mye makt. Platinum Shoot er et snøre designet for å gjøre kastet så enkelt som mulig, og helt perfekt for fiske i både stille og rennende vann.

  Snøret levers i både flyt- og intermediate, og prisen er bare 399 kroner. Greys Platinum Shoot markedsføres av Pure Fishing.

  Platinum Extreme er en snøreserie designet for å ta fluene dine ut dit du vanligvis ikke når. Taperingen på dette snøret er tydelig, med lang tape i front og en kort baktape. Dette er gjort for å få lange og presise kast, og gir også gode egenskaper under vannkast. Minimal kraft for maksimal rekkevidde, som nevnt innledningsvis.

  Snørene er tofarget, med oransje skytesnøre for best mulig nappindikasjon. SNøret har også lite minne, og leveres i fire synkegrader i tillegg til flytesnøret.

  Med sin ekstra lave diameter gjennom hele linen, blir dette en helt ny opplevelse å kaste med. Prisen er hyggelige 599 kroner. Greys Platinum Extreme markedsføres av Pure Fishing.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles