More

  Gjermund fikk 29 forskjellige arter i november

  I løpet av november meldte 54 deltakere inn 244 fisker til ArtsFiske.com sin aller første konkurranse. Gjermund D. Nomeland noterte seg for hele 29 forskjellige arter, og stikker av med hovedpremiene.

  Av: Endre Hopland

  – Det har vært veldig bra respons på konkurransen, så vi er godt fornøyd. Imponerende aktivitet til november å være. Det ble også jevnt hele veien inn, og til slutt var det bare seks poeng som skilte første- og andreplass på artspoengdelen, sier ArtsFiske.com-gründer Øystein Aas til Hooked.

  I hele november var alle interesserte invitert til å melde inn sine fangster til artsfiskenettstedet sin aller første konkurranse. Det ble konkurrert i flest arter, mest artspoeng og best bilde. Sistnevnte konkurranse var en avstemning, der brukerne selv fikk være med på å avgjøre hvem som vant.

  På artsfronten var det til slutt Gjermund D. Nomeland som trakk det lengste strået, med sine 29 arter. Erlend Alexander H. Borge kom nært med sine 25 arter, men det ble ingen sigar. Det vil si, litt sigarføring ble det faktisk, for Borge sitt beinharde nattbadbilde i 3,5 minusgrad, gikk faktisk til topps i fotokonkurransen.

  borge

  I artspoengkonkurransen, der det altså var om å gjøre å få mest mulig poeng regnet ut fra tidligere registrerte fangster, var det også Nomeland som stod igjen som seiersherre. Men det var ikke mer enn så vidt. Asgeir Kvalsund var under seks poeng bak vinneren da november ebbet ut, vel og merke med syv arter mindre.

  De fullstendige resultatene fra november-konkurransen finner du her. Vinnerne får med seg fine premier fra Lydbokforlaget og Hooked.

  Etter et par måneder med drift, har ArtsFiske.com nå 369 registrerte medlemmer. Disse har til sammen fått 150 forskjellige arter på stang i Norge. 19 767 kilo fisk er registrert i databasen, og snittvekten er nesten 2,4 kilo.

  – Vi er veldig fornøyd med starten og mottakelsen, og gleder oss til fortsettelsen. Konkurransen har også vært en bra opplevelse, og det kommer garantert til å dukke opp flere, sier Øystein Aas til Hooked.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles