More

  Vinn laksefiske i Stryn i Redd Villaksens store julelotteri

  Det tradisjonsrike julelotteriet til organisasjonen Redd Villaksen er i gang, og det ligger noen virkelig flote premier i potten.

  Av: Endre Hopland

  Lyst til å fiske på Kirkeeide i Stryn neste sesong? Eller kanskje du trenger ny fluestang, fluesnelle eller landingsutstyr? I Redd Villaksens årlige julelotteri har du mulighet til å vinne både utstyr og opplevelser, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å kjøpe deg et lodd eller åtte.

  Mer spesifikk er premiene i årets julelotteripott en femdelt Sierra Surge-fluestang på 13,6 fot i klasse 9 til en verdi av 7000 kroner, et gjenutsettingssett bestående av en Lawson laksehåv, et BFT XXL-veienett og en BFT avkrokingsmatte til en verdi av 2700 kroner
  og en Exodus V2 10/12-fluesnelle til en verdi av 2400 kroner. I tillegg kommer altså hovedpremien, laksefiske på Kirkeeide i Stryn i 2018-sesongen til en verdi av 9000 kroner.

  Hvert lodd koster 100 kroner, og du kan kjøpe så mange lodd du vil. Alle inntekter går uavkortet til tiltak for å bedre forholdene for villaks og sjøørret i Norge. Betaling skjer på Vipps (71265) eller bankgiro (1503.24.56232). Dersom du bruker Vipps må du huske å skriv inn navnet ditt, slik at arrangøren kan kontakte deg om ditt lodd blir trukket ut.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles