More

  Vinn laksefiske i Stryn i Redd Villaksens store julelotteri

  Det tradisjonsrike julelotteriet til organisasjonen Redd Villaksen er i gang, og det ligger noen virkelig flote premier i potten.

  Av: Endre Hopland

  Lyst til å fiske på Kirkeeide i Stryn neste sesong? Eller kanskje du trenger ny fluestang, fluesnelle eller landingsutstyr? I Redd Villaksens årlige julelotteri har du mulighet til å vinne både utstyr og opplevelser, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å kjøpe deg et lodd eller åtte.

  Mer spesifikk er premiene i årets julelotteripott en femdelt Sierra Surge-fluestang på 13,6 fot i klasse 9 til en verdi av 7000 kroner, et gjenutsettingssett bestående av en Lawson laksehåv, et BFT XXL-veienett og en BFT avkrokingsmatte til en verdi av 2700 kroner
  og en Exodus V2 10/12-fluesnelle til en verdi av 2400 kroner. I tillegg kommer altså hovedpremien, laksefiske på Kirkeeide i Stryn i 2018-sesongen til en verdi av 9000 kroner.

  Hvert lodd koster 100 kroner, og du kan kjøpe så mange lodd du vil. Alle inntekter går uavkortet til tiltak for å bedre forholdene for villaks og sjøørret i Norge. Betaling skjer på Vipps (71265) eller bankgiro (1503.24.56232). Dersom du bruker Vipps må du huske å skriv inn navnet ditt, slik at arrangøren kan kontakte deg om ditt lodd blir trukket ut.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles