More

  Villakscamper for ungdom i 15 forskjellige elver

  Camp Villaks kan fort bli sommerens virkelige eventyr for mange unge fiskere. I år arrangeres det camper for ungdom mellom 14 og 18 år i hele 15 forskjellige lakseelver.

  Av: Endre Hopland

  – Camp Villaks byr på rått fiske, ny kunnskap og mye moro. Når vi ikke er ute å fisker, overnatter vi i lavvo, lager mat på bålet og blir kjent med andre, unge laksefiskere fra hele landet, melder næringsorganisasjonen Norske Lakseelver på sine egne nettsider.

  Camp Villaks er altså et sommertilbud for unge fiskere. For beskjedne 400 kroner per deltaker, får ungdom reise på camp til en kjent, norsk lakseelv. Prisen inkluderer mat, overnatting og lån av utstyr. Alt deltakerne selv må ha med seg er sovepose, liggeunderlag og klær.

  Campene, som er et samarbeid mellom NJFF og Norske Lakseelver, er lokalisert langs hele landet, fra Vest-Agder til Finnmark, og hver camp vil i tillegg til fiske ha litt forskjellige andre aktiviteter å by på.

  – Kanskje kan du lære deg å binde dine egne laksfluer? Eller besøke et klekkeri for å se på all fisken som finner her? Mulighetene er mange, melder Camp Villaks på sine egne nettsider.

  Du finner full oversikt over årets camper, inkludert påmeldingsinformasjon, ved å følge denne linken. Påmeldingsfristen i enkelte elver kan ha gått ut, men det er fritt frem å melde seg på de aller fleste campene så lenge det er ledige plasser.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles