More

  – Vi vil gjøre det enda enklere å komme seg ut på fisketur

  Bookingportalen Fishtrip har allerede godt fotfeste i Danmark. Nå er tilbudet også på plass i Norge, og tanken er å legge til rette for å gjøre folks drømmefisketurer mye mer tilgjengelig.

  Av: Endre Hopland

  – Enkelt sagt så vil vi at fisketuren skal starte hos oss. Vi jobber veldig mye med at det skal være kjempeenkelt å bestille en tur gjennom Fishtrip, og målsettingen er å gjøre det enda enklere for sports- og fritidsfiskere å komme seg ut med stengene, sier Daniel Tilrem, ansvarlig for den norske delen av selskapet, til Hooked.

  Fishtrip så dagens lys da to unge, danske gründere, som selv lever og ånder for fiske, møtte på problemer da de ville skaffe seg en oversikt over hvor og når de kunne fiske i hjemlandet. Løsningen på utfordringen ble altså å opprette Fishtrip. Der folk tidligere har måttet bruke mye tid på å søke etter tilbydere av fiske, utleige og alt annet som hører med, laget karene en enkel onlineportal der alt dette samles på et sted. Nå er altså den norske versjonen oppe og går.

  – Gjennom Fishtrip.no kan sports- og fritidsfiskere både se på tilbud, booke og betale sin neste fisketur på det samme nettstedet. Etter en godt år i Danmark, var det naturlig for gründerne å utvide. Da hørte de med meg om hvordan det norske markedet var, og etter noen undersøkelser kom jeg frem til at problemet i stor grad er det samme her, sier Tilrem til Hooked.

  Han poengterer at vi i Norge i dag har flere nettsider som samler noen aktører, men det gjennomgående problemet er at alt er veldig nisjepreget, og at det jevnt over er få aktører på hver av av de aktuelle nettsidene.

  – Det vi ønsker er å få alle samlet på et sted, fra utbydere, via guider til overnattningssteder. Da trenger de som vil på fisketur bare en nettside. Vi blir da mellomleddet som holder kontakten mellom utbyder og kunde, så når du booker en tur hos oss, får utbyderen en mail om at du ønsker å dra på tur den og den datoen. Har han kapasitet, vil han bekrefte dette. Deretter vil du som kunde få en bekreftelse på mail om at turen er booket, , forteller Tilrem.

  Per dags dato er Fishtrip lansert i Danmark, Norge og Polen, men ifølge Tilrem kommer flere land til etter hvert. Meningen er også at det skal kunne bookes turer på tvers av landegrensene via den samme portalen.

  – Vi vil også inkludere alle typer fiske, fra flue til storhav. Vi satser på mangfold i stedet for å ta høye priser, noe som gjør det veldig lønnsomt for aktørene å bruke vår side. Vi tar en liten prosentdel for arbeidet, men vi holder prisene nede for fiskerne som ønsker å dra på tur. Det er de vi er her for, sier Tilrem til Hooked.

  Daniel Tilrem
  AKTIV PÅ FISKEFRONTEN: Daniel Tilrem (25) fra Lørenskog driver Fiskeavisen og Facebook-siden Isfiske. Nå har han også fått Norgesansvaret for Fishtrip. (Foto: Privat)

  Selv har 25-åringen fra Lørenskog fisket hele livet, og elsker etter eget utsagn stort sett det meste innen sporten. Det er likevel fluefiske om sommeren som er det aller største, samt konkurransefiske på isen i vinterhalvåret. Utenom Fishtrip driver Tilrem også Fiskeavisen og Facebook-siden Isfiske.

  – Det er litt baller i luften, og det er viktig å plukke disse ballene ned igjen, også. Fiskeavisen tar mye tid som det er ved siden av min daglige jobb, men da muligheten til å bli en del av Fishtrip dukket opp, kunne jeg bare ikke la den gå fra meg, forteller Tilrem, som også er eier av domenet streetfishing.no.

  – Hva som dukker opp her er jeg fremdeles ikke sikker på, men vi får se om det kommer noe spennende i fremtiden, sier den fiskeglade gründeren til Hooked.

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles