More

  Ung fisker på jakt etter verdens beste sommerjobb? Look no further!

  I fjor sommer lagde Even Aas-Eng og Vegard Heggem appen Catch Salmon, som i praksis er en slags Instagram for laksefiskere. Nå er de på jakt etter noen som kan følge opp prosjektet.

  Av: Endre Hopland

  – Appen ble i utgangspunktet laget for eget bruk, da vi ønsket et digitalt hjem hvor jvi kunne ha full oversikt over alle laksene vi har fått, hvor vi har fått de, på hvilken flue de tok og lignende. Etter hvert begynte vi også med fangsstatistikk og bilder, og så ble det lagt opp en feed der en kan følge andre fiskere og få opp deres fangster også, sier Even Aas-Eng til Hooked.

  Appen gir altså laksefiskere tilgang til den perfekte fangststatistikken og en nyhetsfeed full av laks. I tillegg støtter den arbeidet til Redd Villaksen.

  – Vi som er hekta på laksefiske er jo en litt sær rase, og vi er opptatt av alle detaljene rundt vår hobby. Jeg har selv savnet et sted hvor jeg kan samle alle bilder og relevant informasjon om laksene jeg har fått, og derfor bestemte jeg meg for å lage Catch Salmon. Det blir som en god, gammeldags fangststatistikk, i et fint digitalt format, sier Aas-Eng.

  Nå har ikke gründeren lenger kapasitet til å følge opp prosjektet, og derfor er han på jakt etter et ungt, fiskeinteressert talent som er interessert i verdens beste sommerjobb. Høres dette ut som noe for deg eller en du kjenner? Ta kontakt med Even Aas-Eng via Twitter eller e-post for flere detaljer.

  Interessert i å lære mer om Catch Salmon? Ta en kikk her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles