More

  Trond Andersson

  Trond Andersson er fiskeguide og meiteinstruktør.

   

  Trond Andersson bor på Ål, bare 10 minutters bilkjøring fra Holselva. Denne elva kjenner han svært godt etter over 30 års aktivt fiske i denne perlen av en ørretelv.

   

  De siste årene har gjennomsnittet (av ørret over en kilo) ligget på rundt 1,7 kilo, tatt på både tørrflue og mark. Han fisker begge teknikker, men har spesielt profilert seg som aktiv markfisker.

   

  Tar på seg guiding i Holselva og instruksjon i aktivt markfiske både i vann og elv.

   

  Trond samarbeider bl.a. med Aal Pensjonat B&B, hvor han har vært med å legge forholde tilrette for sportsfiskere. Se nettsidene www.aalpensjonat.no.

   

  Trond har skrevet flere bøker om sportsfiske. Den siste er «Napp i øst og vest» som har skrev sammen med Svein Sæter i 2010. Han har deltatt i DVD-produksjoner og i en rekke filmer for TV. Fra «Fiskefeber», «Tale of two Anglers» (med Chris Yates) til «Hallingdal – ørretens rike» vist jula 2010 på TV2. Nye produksjoner er stadig under planlegging …

   

   

   

  Trond er tegner og designer av yrke. Han har vunnet flere priser bl.a. for plakatkunst og har en rekke utstillinger bak seg, både i Norge og i utlandet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Previous articleFlue og markfiske i Holselva
  Next articleVårflue

  Related articles