More

  Tørrisen og Svae topper Pikewallis-konkurransene

  Når vi nå skriver mai måned er det Johan Tørrisen og Pål Sindre Svae som gjør sine saker best i Pikewallis sine predatorkonkurranser. Men marginene er små.

  Av: Endre Hopland

  Pikewallis Scandinavian Challenge har i år blitt til Pikewallis Predator Challenge. Konkurransen er nå helnorsk, og det konkurreres i en gjeddeklasse og en abborklasse. Gjeddeklassen er tradisjonelt sett den mest populære, og dette blir antagelig tilfellet også i år.

  I løpet av årets første måneder, har 36 forskjellige deltakere meldt inn til sammen 106 gjedder. Fire fiskere har fylt kvoten på ti gjeldende gjedder, men får disse fiskerne større gjedder i løpet av året, vil disse som vanlig danke ut de mindre på listen.

  Johan Tørrisen leder foreløpig sammenlagt med 68,8 kilo gjedde, fordelt på ti fisker. Aleksander Nafstad følger noen hestehoder bak med sine 57,85 kilo, også disse fordelt på ti gjedder. Wallis himself, Erik Walmann, innehar tredjeplassen med til sammen 55,3 kilo. Den fullstendige resultatlisten for gjeddekonkurransen finner du her.

  I abborkonkurransen er Pål Sindre Svae foreløpig i en soleklar ledelse, med 11,525 kilo, fordelt på ni fisker. Samtlige av Svaes fisker er over kiloen, med to fisker på over halvannen på topp.

  På andreplass følger Jørgen Ødmann Andersen med 4,42 kilo, fordelt på fire fisker. Også her er snittet veldig høyt, men med fem fisker mindre enn Svae, er Andersen likevel et godt stykke bak. Den fullstendige resultatlisten for abborkonkurransen finner du her.

  Lyst til å delta i Pikewallis Predator Challenge? Regler og innmeldingsinformasjon finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles