More

  Testfiske før NM på Lygnin

  Det er ennå noen timer til årets NM i sjøisfiske på Lygninfjorden i Nord-Trøndelag går av stabelen, men mange av deltakerne er allerede godt i gang med fiskingen. Ivrige menn og kvinner fra hele landet valfartet til Sjøåsen Fjordhotell i hele går og natt til i dag, dårlige flyforhold til tross. Testfisket var i gang fra tidlig på kvisten av, og humøret er på topp.

  En rekke fine fangster har det også blitt. Mange piggskater har vært på isen i løpet av fredagen, og det rapporteres også om nokså stor torsk, strømsild og taggmakrell. For ikke å snakke om de meget stilige bonusfiskene rogknkjeks og småflekket rødhai. I morgen tidlig skal langt over 100 fiskere i aksjon i kampen om ære, skryteretter og fantastisk flotte premier. Les mer om arrangementet, og se det drøye premiebordet hos Nidaros Kystmeitelag.

  I bildekarusellen under kan du se glimt fra fredagens fiske på Lygnin, samt en del utenomsportslige komposisjoner signert Mr. Hooked himself, Bernt Nor. Vi kommer tilbake med mer isfiskeaction fra Trøndelag her på Hooked.no i løpet av morgendagen.



  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles