More

  Testfiske før NM på Lygnin

  Det er ennå noen timer til årets NM i sjøisfiske på Lygninfjorden i Nord-Trøndelag går av stabelen, men mange av deltakerne er allerede godt i gang med fiskingen. Ivrige menn og kvinner fra hele landet valfartet til Sjøåsen Fjordhotell i hele går og natt til i dag, dårlige flyforhold til tross. Testfisket var i gang fra tidlig på kvisten av, og humøret er på topp.

  En rekke fine fangster har det også blitt. Mange piggskater har vært på isen i løpet av fredagen, og det rapporteres også om nokså stor torsk, strømsild og taggmakrell. For ikke å snakke om de meget stilige bonusfiskene rogknkjeks og småflekket rødhai. I morgen tidlig skal langt over 100 fiskere i aksjon i kampen om ære, skryteretter og fantastisk flotte premier. Les mer om arrangementet, og se det drøye premiebordet hos Nidaros Kystmeitelag.

  I bildekarusellen under kan du se glimt fra fredagens fiske på Lygnin, samt en del utenomsportslige komposisjoner signert Mr. Hooked himself, Bernt Nor. Vi kommer tilbake med mer isfiskeaction fra Trøndelag her på Hooked.no i løpet av morgendagen.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles