More

  Team Horken vant NM i trolling

  Fra lørdag ettermiddag til søndag morgen gikk NM i trolling av stabelen på Mjøsa, som en ren fang og slipp-konkurranse. Nå er årets NM-vinner kåret.

  Av: Endre Hopland

  Bare 125 båter stilte til start under årets NM i trolling, og som ventet ble den store snakkisen de nyinnførte konkurransereglene, der elektronisk innveiing og fang og slipp var de desidert største endringene fra tidligere år.

  Rapportene fra Gjøvik går likevel på at selv om ikke alle er enige i praksisen, har den elektroniske registreringen via e-post og SMS fungert veldig bra. Deltakerantallet i årets NM var likevel lavere enn vanlig, og de nye reglene må nok ta mye av skylden for dette.

  Den fullstendige resultatlisten er ikke helt klar fra arrangørene sin side ennå, men de beste båtene har selvsagt fått sin velfortjente heder og sine flotte premier. I år ble det Team Horken med Trond Lindvik som skipper som gikk til topps i NM i trolling. Vi gratulerer med strålende innsats.

  Nærmeste utfordrer på Mjøsa denne juninatten ble Team Gunders med Espen Gundersen til rors, mens Stig Gjelseth og Team Trettentroll kapret tredjeplassen. Store gratulasjoner også til disse teamene. Topp tre blant 125 deltakere er mer enn godkjent.

  Under kan du se en bildeserie med glimt fra NM, innsedt av deltakerne selv. Mer om NM og en større bildeserie finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles