More

  Svensk dominans under første dag i Langesund

  Team ABU/Humminbird har skaffet seg en fin ledelse etter den første av to fiskedager i Langesundfestivalen. Nærmest de svenske elitefiskerne er landsmennene i Team Fladen Navia Lowrance.

  Av: Endre Hopland

  Med meget imponerende 949,17 poeng etter første fiskedag, har Benny Johansson, Per Alexandersson og Henrik Karlen i Team ABU/Humminbird skrevet LSFF-historie. Aldri tidligere har et lag sanket så mange poeng i løpet av den tradisjonsrike festivalens første fiskedag.  Team Fladen Navia Lowrance, bestående av Daniel Lindblom, Daniel Eriksson og Anders Christensson, er nærmeste konkurrent etter halvfisket festival. De står bokført med meget respektable 850,07 poeng. Bare en stusselig liten hvittinglengde bak, følger festivalens foreløpig beste nordmenn.  Eirik Bjerke, Kjetil Mathisen og Hans Marius Kaasai Team Napp og Dra har 825,33 poeng etter første fiskedag.

  Les også: Fullstendig resultatliste lørdag

  Før ivrige fiskere reiser til sjøs igjen klokken 06.30 i morgen tidlig, legges nå avslutningsstrategiene rundt om i de forskjellige teamene. Og disse er det mange av i år. Rekordmange, faktisk. Konkurranseansvarlig Roger Nilsen i arrangørklubben Trutta er så langt strålende fornøyd med årets festival.

  – Vi har hele 64 påmeldte lag i år, og det er rekord. Fra gammelt av, da konkurransen var individuell, har vi hatt flere deltakere, men etter regelendringen der det bare fiskes lagkonkurranse, har vi aldri vært så mange. Det er veldig moro, sier Nilsen til Hooked.

  I morgen skal det avgjøres hvem som går til topps i årets Langesundfestival, og med en hel fiskedag igjen er alt fremdeles helt åpent. Vi kommer selvsagt tilbake med mer etter hvert som sluttresultatene er klare.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles