Spennende fluefiskenyheter – oppsummering fra Fluefiskedagen med Gero

Gero inviterte hele Østlandet til årets første fiskemesse i Skedsmohallen. Tradisjonen tro er dette en ren fluefiskemesse og er for mange startskuddet på fluefiskesesongen om man ser bort i fra de som denger etter sjøaure. Det var bra med folk, god stemning og mange som var ivrig på annet en bunad til 17 mai for å si det slik.

Se bildegalleri nederst i artikkelen!

Stenger, sneller, liner og noe attåt.

Det var flere spennende nyheter som var tilgjengelig for testing, sikling og nærmere øyesyn. Noen av nyhetene fant vi hos Guideline som er ute med en ny og forbedret versjon av den populære Fario serien. Fario CRS kommer i 4- og 6-delte stenger og tar opp kampen med premiumsegmentet. Transportert i et pustende mesh-strangtrekk skal du også være sikker på at fukten slipper raskere enn tradisjonelle trekk. Som topping kommer også den nye Fario WF lina som plasserer seg i mellom populære Experience og Presentation.

Gero fluefiskedag - messe - 2015 - 39
Guideline Fario CRS

 

Hardy Shadow er en entrylevel stang som starter rett under 3.000 – kommer i #4 – #8. Den engelske storheten har altså virkelig tatt steget inn i volummarkedet. Til glede for noen og hjertesorg for andre.

Hardy Shadow
Hardy Shadow

SAGE SALT er nå tilgjengelig for det norske kystfluefiskemarkedet og har høstet mange gode tilbakemeldinger rundt omkring. Liker du sjøørretfiske er dette helt klart en stang du bør teste ut sammen med den RIO Coastal Seatrout. SAGE slipper samtidig også ACCEL som kommer som både én-hånds og to-håndsversjon.

Gero fluefiskedag - messe - 2015 - 38
SAGE ACCEL

Eikrefly var også på plass med populære Aroni, en smilende gründer Erik Eikre og generelt god stemning.

Gero fluefiskedag - messe - 2015 - 45
Eikrefly Aroni

 

 

LTS viste også frem LTS Slingshot og LTS Across Light på messen og det var en stadig kø av interessenter som var borte å testet.

Det var selvsagt flere produktnyheter og stasj, men det var det vi rakk på denne korte dagen samtidig som vi kjørte vårens mest uhøytidelige Quiz. Her var hjelpemidler lov, fasit på baksiden av arkene og juksing stod i høysetet. Vinneren ble Bror Huseklepp som vant en pakke bestående av håv, snellebag og dubbingdispenser. Vi gikk tomme for Quiz-ark, så det falt tydeligvis i smak for en god del.

Sees neste år!?

Bildegalleri Fluefiskedag i Skedsmohallen med Gero