More

  Pikewallis drar i gang faste gjeddekvelder

  Gjeddefiskerne har nå en spennende tid foran seg, med mulighet for de virkelig tunge gjeddene. Det er likevel ikke veldig lenge til lavsesongen setter inn. Denne vil gjengen i Pikewallis fylle med mye nyttig kunnskap.

  Av: Endre Hopland

  I samarbeid med Villmarksbutikken på Jessheim, planlegger nemlig Pikewallis en rekke gjeddekvelder i de mørkeste månedene våre. Den første av disse kveldene er allerede 23. september fra klokken 18.00, og i lokalene til Villmarksbutikken vil det denne første gangen bli satt fokus på hvordan en kan lage stingere og fortommer og hvordan en tester disse ut i forskjellige fiskesituasjoner.

  Fredrick Evensen er kursleder under den første gjeddekvelden, og fra arrangørenes side blir alle deltakere oppfordret til å ta med seg eget utstyr. Villmarksbutikken lager likevel til et utstyrskit som vil være på tilbud denne kvelden dersom noen skulle trenge noe.

  Bakgrunnen for det som etter planen skal bli månedlige gjeddekvelder utover høsten og vinteren, er ifølge Pikewallis-guru Erik Walmann et ønske om å få flere med på det spennende gjeddefisket.
  – Jeg har fått en del feedback på at folk ønsker å lære mer, og derfor la jeg ut en liten teaser på nettet for å sjekke responsen. Denne var uten tvil til stedet, så nå drar vi i gang. Målet er at folk skal lære mer om gjeddefiske, om hvordan de kan lage egene saker og ellers rett og slett øke kunnskapen om gjedda og forhåpentligvis også muligheten for å få drømmefisken, sier Walmann til Hooked.
  Hvor mange kvelder det blir snakk om er ennå ikke bestemt, men dersom du liker går inn og liker gjeddekveld på Facebook, vil du få all oppdatert informasjon etter hvert som denne kommer.
  – Akkurat nå skjer det generelt lite rundt gjeddefisket, så i vintermånedene kan dette være en god måte å holde kløden oppe på, sier Walmann.
  Gjeddekveldene er åpne for alle, uansett erfarings- og kunnskapsnivå, og Walmann understreker at det vil bli mye takhøyde og rom for alle typer spørsmål under de planlagte arrangementene.
  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles