More

  Oslomarkas Fiskeadministrasjon er på jakt etter ny daglig leder

  Er du over gjennomsnittet interessert i sportsfiske, friluftsliv, organisasjonsarbeid og ikke minst Oslomarka? Da bør du lese videre.

  Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) er en ideell organisasjon som forvalter fiskeretten for grunneierene i 500 vann og elver i Oslo og omegn. De to største grunneiere er Oslo kommune og Løvenskiold Vækerø, som også er representert i OFA sitt styre. OFA driver et stort settefiskanlegg i Sørkedalen der det årlig legges inn rundt 300 000 rognkort i klekkeriet.

  Til daglig har OFA fire fast ansatte, samt et frivilligapparat på 170 personer som holder oppsyn og driver fiskekultivering lokalt. OFA arbeider i 13 kommuner og fire fylker, noe som gjør organisasjonen til en av Norges største aktører innen fiskekultivering og forvaltning. I samarbeid med Oslo kommune har OFAs arbeid i Akerselva blant annet ført til at Oslo igjen har fått en lakseførende elv som har skapt stort engasjement hos politikere, innbyggere og fiskere.  – Vår daglige leder gjennom de siste 14 årene har valgt å slutte fra og med 1. januar 2019. Det betyr at vi er på jakt etter ny daglig leder, som vi gjerne vil ha på plass i løpet av høsten. Daglig leder-stillingen deles mellom en administrativ del og en fiskefaglig del med deltagelse i settefiskanlegget, meldet OFA.

  Daglig leder sine administrative oppgaver inkluderer videreutvikling av salg av fiskekort som er OFAs viktigste inntektskilde og arbeid med å få på plass sponsorer og samarbeidspartnere, i tillegg til å synliggjøre OFA i nye kanaler. Daglig leder er også mediekontakt, bidrar til et tettere samarbeid med øvrige Marka-organisasjoner, motiverer og følger opp frivillighetsapparatet og har økonomistyring og kontroll. I tillegg er daglig leder OFAs kontaktpunkt mot grunneiere og offentlig forvaltning.

  OFA ønsker spesielt kandidater som har ledererfaring fra kompetansemiljøer, har utdannelse fra universitet/høyskole (gjerne fiskerelatert), har erfaring fra kontakt med offentlige myndigheter, er åpen, inkluderende og tillitvekkende, er praktisk, fleksibel og med svært stor grad av ståpåvilje og har god kjennskap til- og gjerne erfaring fra organisasjonsarbeid.

  Den fullstendige stillingsannonsen kan du lese her. Søknadsfristen er satt til 15. mai.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Related articles