Oslomarkas Fiskeadministrasjon er på jakt etter ny daglig lederDel dette:

Er du over gjennomsnittet interessert i sportsfiske, friluftsliv, organisasjonsarbeid og ikke minst Oslomarka? Da bør du lese videre.

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) er en ideell organisasjon som forvalter fiskeretten for grunneierene i 500 vann og elver i Oslo og omegn. De to største grunneiere er Oslo kommune og Løvenskiold Vækerø, som også er representert i OFA sitt styre. OFA driver et stort settefiskanlegg i Sørkedalen der det årlig legges inn rundt 300 000 rognkort i klekkeriet.Til daglig har OFA fire fast ansatte, samt et frivilligapparat på 170 personer som holder oppsyn og driver fiskekultivering lokalt. OFA arbeider i 13 kommuner og fire fylker, noe som gjør organisasjonen til en av Norges største aktører innen fiskekultivering og forvaltning. I samarbeid med Oslo kommune har OFAs arbeid i Akerselva blant annet ført til at Oslo igjen har fått en lakseførende elv som har skapt stort engasjement hos politikere, innbyggere og fiskere.

– Vår daglige leder gjennom de siste 14 årene har valgt å slutte fra og med 1. januar 2019. Det betyr at vi er på jakt etter ny daglig leder, som vi gjerne vil ha på plass i løpet av høsten. Daglig leder-stillingen deles mellom en administrativ del og en fiskefaglig del med deltagelse i settefiskanlegget, meldet OFA.

Daglig leder sine administrative oppgaver inkluderer videreutvikling av salg av fiskekort som er OFAs viktigste inntektskilde og arbeid med å få på plass sponsorer og samarbeidspartnere, i tillegg til å synliggjøre OFA i nye kanaler. Daglig leder er også mediekontakt, bidrar til et tettere samarbeid med øvrige Marka-organisasjoner, motiverer og følger opp frivillighetsapparatet og har økonomistyring og kontroll. I tillegg er daglig leder OFAs kontaktpunkt mot grunneiere og offentlig forvaltning.

OFA ønsker spesielt kandidater som har ledererfaring fra kompetansemiljøer, har utdannelse fra universitet/høyskole (gjerne fiskerelatert), har erfaring fra kontakt med offentlige myndigheter, er åpen, inkluderende og tillitvekkende, er praktisk, fleksibel og med svært stor grad av ståpåvilje og har god kjennskap til- og gjerne erfaring fra organisasjonsarbeid.

Den fullstendige stillingsannonsen kan du lese her. Søknadsfristen er satt til 15. mai.

Del dette:
Prev Aldri før har en norsk båt gjort det bedre i Trolling Master Bornholm
Next Karl-Olav knuste norgesrekorden – sjekk hva som tok pilken hans

Comments are closed.