More

  Oslomarka Fiskeadministrasjon markert i Oslo Rådhus

   

  «Mange misunner Oslos befolkning denne unike marka og de fiskemulighetene som OFA og de frivillige entusiastene lar alle på østlandet få oppleve.» Sa han og fortsatte med å nevne de tragiske hendelsene i Akerselva og roste arbeidet OFA også gjorde der for å få elva bedre enn noen gang.

     Fabian Stang – Foto: HOOKED

   

  Ellers holdt styreleder i OFA, Emil André Os en tale til ordføreren og forsamlingen om betydningen av et godt samarbeid.

  Denne tråden fulgte godseier Carl Otto Løvenskiold som ville takke kommunen og OFA for den profesjonalitet og lynne som samarbeidet var tuktet på.

  Generalsekretær i NJFF Bjarne Oppegård avsluttet hyllesten med å forklare betydningen av OFA og hvordan de går som en ledestjerne innad i NJFF for både kvaliteten på arbeidet, og måten driften ble gjennomført.

  Så ble det guiding i rådhuset før alle stetteglassene ble tømt (dette er usikkert da HOOKEDs utsendte forsvant litt tidligere).

  Les også: OFA 75 år – Jubileumsårbok

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles