More

  [Litt på siden] – Vi besøkte Rakfiskfestivalen på Fagernes.

   

  Her er hennes utilslørte beretning;

     Som førstegangsbesøkende på Rakfiskfestivalen 2011 i Valdres er vi imponerte! Her var det høy stemning, glade mennesker, underholdning og mange godsaker for ganen.

   

  Etter å ha kjørt oppsatt festivalbuss fra Vaset og ned til Fagernes sentrum, kjøpte vi oss ”Cash ess” verdikort og smaksprøvebillett på skysstasjonen. Deretter bar det ut i folkehavet. Her var det mange kjente å treffe både fra Oslo og fra alle nærliggende bygder.

   

   

  Vi startet i Smaksprøveteltet.
  Her var det fantastisk å smake seg frem hos produsentene til den rakfisken man liker best. Veldig mye god fisk! Vi fant vår favoritt!

   

   

  Vi gikk deretter ned til Storteltet. Her var det organisert køordning som fungerte fint. Godt gjort og nødvendig. Det så vi når vi selv kom innenfor, her var det fullt hus, bra musikk, allsang og dans på bordene. Ekte festivalfølelse!

   

   

  Etter å ha tatt en øl gikk vi igjen ut i gatene og banet oss i vei sammen med alle menneskene. Vi ble en del av folkestrømmen og fikk fra den ene boden til den andre. Vi fikk med oss de fleste og bæreposene ble mange. Deretter var det buss hjem til Vaset, en tur innom Sekskanten for elgkarbonader i viltsaus med tyttebær og friske grønnsaker. Det smakte for to sultne festivaldeltakere.

   

  Etter vår mening en meget godt gjennomført festival med god struktur og organisering!

  Alle vi møtte var i godt humør og hygget seg!

   

  Fagjuryen kåret Hande Fisk til årets vinner. Vi gratulerer!

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles