More

  Oslo Internasjonale Fiskefestival er i gang

  Rådhusplassen begynner for alvor å fylles med folk, og forventningsfulle fiskere gjør unna siste finpuss av utstyret før det skal konkurreres om 100 000 kroner.

  Av: Endre Hopland

  Oslo Internasjonale Fiskefestival er i gang, og hovedstaden ønsker fiskere, fiskeinteresserte og nysgjerrige forbipasserende velkommen med strålende sol fra skyfri himmel.  Dersom du tar turen innom Rådhusplassen i løpet av dagen, kan du oppleve veldig mye spennende og fiskerelatert. På programmet står blant annet et yrende markedsliv, fiskeskole, fisketurer på fjorden, fiskerebus, fiskedam, fotovegg, tegnestasjon, kastedam og saltvannsakvarium. Fremtrende og dyktige sportsfiskeprofiler lærer også villig fra seg sine mange triks.

  Klokken 13.00 starter den store fiskekonkurransen med 100 000 i førstepremie. Påmeldingslistene er for lengst fulle, og hele 1000 fiskere skal i aksjon langs hovedstadens brygger. Vi kommer selvsagt tilbake med mye mer stoff fra festivalen og fiskekonkurransen.

  Ta turen ned og bli med på den store fiskefesten, da vel. Du er hjertelig velkommen.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles