More

  Nå kan du hjelpe villaksen

  Organisasjonen Reddvillaksen oppfordrer folk om å sette tilbake uskadet villaks. Gjør du dette kan du også vinne fine premier fra Guideline.

  Av: Endre Hopland

  – Fjorårets konkurranse ble en suksess, med mange innsendte bidrag. Vinnerne ble kåret på Villaksauksjonen sist høst. Hver eneste laks som spares er viktig, og vi takker alle som beslutter å bidra til forvaltningen med å sette tilbake laks og sjøørret, melder Reddvillaksen på sine egne nettsider.  Samme sted kan du også lese flere detaljer om konkurransen og finne innmeldingsskjema. Initiativet til Reddvillaksen er selvsagt et ledd i det organisasjonen faktisk står for, nemlig ønsket om å redde villaksen. Dette ønsket er det mange som deler, blant annet Roald Dahl junior. I dagens Aftenposten innsikt kan du lese hans tosiders kronikk om den norske oppdrettsindustrien.

  Aftenposten innsikt vier ellers hele 16 sider til oppdrettsindustriens virke og konsekvensene dette fører med seg, så kjøp, les, lær og bli forferdet…

  Aftenposten innsikt
  (Faksimile fra Aftenposten innsikt)

   

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles