More

  Meld deg på tidlig – vinn Tekota-snelle

  Årets Langesundfestival nærmer seg med stormskritt. Melder du deg på innen den neste uken sparer du 100 kroner og er med i trekningen av en splitter ny multiplikatorsnelle.

  Av: Endre Hopland

  Langesund sjømat- og fiskefestival arrangeres i år over to helger. 31. juli-1. august går sjømatdelen og den populære Barnas fiskekonkurranse av stabelen i havnen i Langesund, mens den tradisjonsrike havfiskefestivalen braker løs helgen etter.  For oss sportsfiskere er det altså helgen 8.-9. august som gjelder, og tradisjonen tro vil det også i år bli fisket lagvis over to dager. Hvert lag kan ha inntil tre fiskere, og alle må fiske fra samme båt. Som vanlig er det om å gjøre å få så store eksemplarer som mulig av så mange arter som mulig, og bare et eksemplar av hver art er gjeldende per lag.

  Det koster 500 kroner per deltaker å melde seg på, dersom en er ute i god tid. Med god tid menes før 20. juli. Melder en seg på etter denne datoen, er prisen 600 kroner per snute.

  – Alle som melder seg på innen 20. juli er også med i trekningen av en Shimano Tekota 600CL-snelle, så det er bare å komme seg på nett med det samme, sier Roger Nilsen i arrangørklubben Trutta til Hooked.

  Du kan melde deg på konkurransen her. Hele programmet til årets Langesund sjømat- og fiskefestival finner du ellers her. Mer om årets festival finner du her. Bilder, videoer og skriverier fra tidligere festivaler finner du her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles