More

  Med predatorfiske på timeplanen

  Sportsfiskelandslinja ved Grong VGS setter denne våren de norske predatorene på dagsorden. 14. april inntar Pikewallis-gründer Erik Walmann rollen som lærer for de fiskespesialiserende skoleelevene.

  Av: Endre Hopland

  – Det er med stor glede jeg har takket ja til å dra til Grong 14. april. Der får jeg gleden av å være lærer for en dag, og faget blir predatorfiske, med særlig vekt på gjedde, sier Erik Walmann.  Predatorentusiasten kan videre fortelle at en invitasjon til Nord-Trøndelag for å snakke om gjeddefiske ikke akkurat var noe han hadde regnet med da han startet opp Pikewallis for noen år siden.

  – Men dette er jo et nytt bevis på at predatorfiske, og da spesielt gjeddene, er på vei opp og frem, noe som bare er helt fantastisk, sier han.

  Walmann er henrykt over tilliten, og er nå i gang med å sy sammen et godt opplegg for elevene, som han mener fortjener det aller beste han kan om emnet.

  – Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Målet må jo være å gjøre dagen så spennende som mulig, hvis ikke blir man vel buet ut, ler han.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles