Med predatorfiske på timeplanenDel dette:

Sportsfiskelandslinja ved Grong VGS setter denne våren de norske predatorene på dagsorden. 14. april inntar Pikewallis-gründer Erik Walmann rollen som lærer for de fiskespesialiserende skoleelevene.

Av: Endre Hopland– Det er med stor glede jeg har takket ja til å dra til Grong 14. april. Der får jeg gleden av å være lærer for en dag, og faget blir predatorfiske, med særlig vekt på gjedde, sier Erik Walmann.

Predatorentusiasten kan videre fortelle at en invitasjon til Nord-Trøndelag for å snakke om gjeddefiske ikke akkurat var noe han hadde regnet med da han startet opp Pikewallis for noen år siden.

– Men dette er jo et nytt bevis på at predatorfiske, og da spesielt gjeddene, er på vei opp og frem, noe som bare er helt fantastisk, sier han.

Walmann er henrykt over tilliten, og er nå i gang med å sy sammen et godt opplegg for elevene, som han mener fortjener det aller beste han kan om emnet.

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Målet må jo være å gjøre dagen så spennende som mulig, hvis ikke blir man vel buet ut, ler han.

Del dette:
Prev Atlanterhavslaks i krise!
Next Fisk For Førdefjorden #2

Comments are closed.