More

  Liten gutt – stor vinterørret

  Forrige helg var Jan Roger Haugen og sønnen Jon Arne (10) ute på Tyrifjorden på jakt etter storørreten. Og selv om senior fikk en flott ørret, var det utvilsomt junior som ble dagens mann.

  Av: Endre Hopland

  Haugen junior og senior er begge med i fisketeamet Herten Haugen, og lørdag var de ute på Tyrifjorden sammen med Jan Vidar Høijord i båten hans. Her ble det trollet etter storørret, og selv om det er vinter og kaldt ute, var Tyrifjordens prikkete innbyggere bra i dytten.

  Denne lørdagen landet pappa Jon Arne en ørret på tre kilo på en firetoms Tomic Tubby, fisket helt i overflaten. Hans ti år gamle avkom kunne ikke være noe dårligere, og kvitterte med en nydelig fireklios tatt på en Storauren, fisket på tolv meters dyp.

  Ifølge trollingentusiastene i Team Propell, som først meldte om den flotte fangsten, fisket trioen helt inn i mørket, men det ble med disse to ørretene og en gjedde på rundt fem kilo.

  Vi gratulerer en ung storfisker med en skikkelig flott vinterørret, og ser frem til flere rapporter om storfisk etterhvert som vanntemperaturen stiger. Du kan for øvrig lese mer om fangsten på bloggen til Team Propell.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles