More

  Liten gutt – stor vinterørret

  Forrige helg var Jan Roger Haugen og sønnen Jon Arne (10) ute på Tyrifjorden på jakt etter storørreten. Og selv om senior fikk en flott ørret, var det utvilsomt junior som ble dagens mann.

  Av: Endre Hopland

  Haugen junior og senior er begge med i fisketeamet Herten Haugen, og lørdag var de ute på Tyrifjorden sammen med Jan Vidar Høijord i båten hans. Her ble det trollet etter storørret, og selv om det er vinter og kaldt ute, var Tyrifjordens prikkete innbyggere bra i dytten.

  Denne lørdagen landet pappa Jon Arne en ørret på tre kilo på en firetoms Tomic Tubby, fisket helt i overflaten. Hans ti år gamle avkom kunne ikke være noe dårligere, og kvitterte med en nydelig fireklios tatt på en Storauren, fisket på tolv meters dyp.

  Ifølge trollingentusiastene i Team Propell, som først meldte om den flotte fangsten, fisket trioen helt inn i mørket, men det ble med disse to ørretene og en gjedde på rundt fem kilo.

  Vi gratulerer en ung storfisker med en skikkelig flott vinterørret, og ser frem til flere rapporter om storfisk etterhvert som vanntemperaturen stiger. Du kan for øvrig lese mer om fangsten på bloggen til Team Propell.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles