More

  En kveld med Tonje Helene Blomseth

  Camp Villmark og DNT Oslo og omegn inviterer til foredragskveld med selveste Tonje Helene Blomseth onsdag fra klokken 19.00.

  Selv om hun bare er 21 år gammel, kan Årets Villmakring 2016, Tonje Helene Blomseth, allerede vise til en imponerende villmarks-CV. I en alder av 17 år ble hun den yngste som hadde gått Norge på langs. Da hadde hun tilbakelagt 300 mil gjennom den norske fjellheimen sammen med polarhunden Maddox.

  Vinteren 2013 prøvde hun seg på Svalbard på langs, og fra November 2013 til mai 2014, gikk hun alene gjennom Nordkalotten på ski, med hunden sin som eneste selskap. Blomseth er for tiden aktuell med boken Drømmen om Nord og NRK-serien Eventyrjenter.  I morgen holder hun altså foredrag i Friluftshuset til DNT på Sørenga i Oslo. Dørene åpner klokken 18.00, og i butikken til Friluftshuset vil du som gjest få 30 prosent avslag på turbekledning fra Bergans, Norrøna, Arcteryx, Icebreaker, Fjellreven og Houdini.

  Foredraget koster 250 kroner per person, og denne prisen inkluderer inngang på Camp Villmark i perioden 31. mars til 2. april neste år. Arrangørene opplyser for øvrig at de bare har 60 plasser, så her gjelder det å være tidlig ute. Du kan melde deg på ved å følge denne linken.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles