More

  Tonje Helene Blomseth er Årets Villmarking 2016

  Eventyrjenta Tonje Helene Blomseth mottok i går prisen som Årets Villmarking 2016 under Camp Villmark. Denne prisen er tidligere vunnet av kjente profiler som Lars Monsen, Cecilie Skog og Villmarksbarna.

  Årets Villmarking er en årlig utmerkelse som deles ut på Camp Villmark. Blomseth vant prisen i hard konkurranse med profiler som Randi Skaug og Randulf Valle.

  – Tonje Helene har bidratt til å glede mange av oss. Hun er inspirerende og flink til å formidle friluftslivet, samt vise at det er mulig å finne sin egen vei i dette terrenget, sier juryleder Daniel Holm.

  – Hennes utadvendte og ærlige væremåte presenterer friluftslivet slik det faktisk er, og vi har stor tro på at hun vil fremme friluftslivet på en utmerket måte også de kommende årene, legger han til.

  Blomseth er kjent fra blant annet TV-programmene «Bloggerne» på TV2 og «Eventyrjenter» på NRK.

  – Dette var kjempeuventet, men veldig stas, utbryter Blomseth etter å ha fått overrukket premien.

  Friluftsjenta er født og oppvokst i Trøndelag, men har gjort finnmarking av seg. Her lever hun et aktivt friluftsliv blant beitende rein, langstrakte vidder og spektakulært nordlys. Blomseth bestemte seg for å satse på friluftsliv og ekspedisjoner i april 2012, da hun avsluttet skolegangen for å gi alt for å leve et liv ute.

  Blomseth har allerede opparbeidet seg et godt rykte som en inspirerende foredragsholder. Søndag 3. april holder hun foredraget «Følg drømmen – ikke strømmen» på Camp Villmark.

  Utifra en kandidatliste på ni personer kunne publikum i år for første gang være med å påvirke hvem som ble kåret til Årets Villmarking. Via avstemming på nettsiden www.campvillmark.no stemte publikum på sine favoritter blant kandidatene. Etter en uke med avstemming, satt juryen igjen med tre finalister: Tonje Helene, Randi Skaug og Randulf Valle.

  TonjeHeleneBlomseth

  Den komplette kandidatlisten på ni personer besto av friluftslivforfatteren Randulf Valle, Jegertvillingene Thybo-Hansen, eventyrjenta Tonje Helene Blomseth, Himmeljegerne fra Asker, fjellbestigeren Randi Skaug, forskerne Yngve Kristoffersen/Audun Tholfsen, eventyreren Kristoffer Glestad, nærtur-entusiasten Marius Nergård Pettersen og hundekjørerstjernen Sigrid Ekran.

  Dette er Camp Villmark:

  • Arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm og er den ledende messen for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte i Norge.
  • Har blitt arrangert årlig siden 1982.
  • De besøkende kan blant mye annet klatre i klatrevegg, prøve kajakker i et 600kvm padlebasseng, teste ut ATV, prøve både jakt- og fiskesimulatorer, handle utstyret de trenger til den neste turen, samt høre på gode foredragsholdere.
  • I år arrangeres messen 31. mars – 3. april.
  • Les alt om messen og det innholdsrike programmet på http://campvillmark.no/.
  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles