More

  Kristopher Schau leder Gullkroken

  Lørdag 31. oktober går Gullkroken 2015 av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. Konferansier denne festkvelden er ingen ringere enn Kristopher Schau.

  Av: Endre Hopland

  Tradisjonen tro skal det norske sportsfisket feires med fest og prisgalla i hovedstaden, og tradisjonen tro oppgraderer vi også i år til større lokaler. 31. oktober er det altså selveste Chateau Neuf som skal huse fiskeentusiaster fra fjern og nær. Til å lede oss gjennom kvelden har vi vært så heldige å få med oss musiker, komiker, TV-personlighet og forfatter Kristopher Scahu.  De fleste kjenner sikkert til Schau sine mange påfunn på TV, scener og i radioen opp gjennom årene, og dersom historien har lært oss noe, er det mye som tyder på at vi har en morsom kveld foran oss. Hvor mye konferansieren faktisk kan om fiske er vi ikke helt sikre på, men vi gleder oss til å finne ut av det.

  Det skal i år deles ut ni gullkroker til personer som i særlig grad har utmerket seg innen sitt felt i perioden mellom Gullkroken 2014 og Gullkroken 2015. I hver kategori er det tre nominerte, og alle disse har nå blitt underrettet om hvor de bør befinne seg lørdag 31. oktober. De nominerte blir offentliggjort i en egen sak i løpet av morgendagen, men allerede nå kan vi avsløre at det er veldig mange gode kandidater i årets ni kategorier.

  Gullkroken 2015 byr ellers som vanlig på god, musikalsk underholdning. Husbandet The Maggots bidrar selvsagt i kjent stil, og vi får ellers besøk av Gøsse og Teddy Band og Far From Home. Billettsalget er nå i gang for fullt, men ennå er det god plass i Storsalen på Chateau Neuf. Dersom du ikke har skaffet deg billetter ennå, kjøper du disse enkelt her. Følg ellers oppdateringer rundt årets Gullkroken på denne Facebook-eventen. Dette er en kveld du ikke kan gå glipp av.

  Gullkroken---prisutdeling-3

   

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles