More

  Kong Harald åpner Sportsfiskets År i Bergen

  Den 10. mai går startskuddet for NJFFs største satsing på fiske noensinne: Sportsfiskets År 2014. De har valgt å holde sin åpningsseremoni i Bergen, og som NJFFs høyeste beskytter ble Hans Majestet Kong Harald invitert til å åpne arrangementet.

  – Kongen har uttrykt genuin interesse for det barne- og ungdomsarbeid vi driver i NJFF. I 1993 var Kongen med og åpnet vår skolestangsatsing. Han var ikke vond å be om å komme til Bergen for å åpne vår storsatsing i år heller sier prosjektleder Steinar Paulsen til NJFF sine egne nettsider.

  Kong Harald - NJFF  Festplassen i Bergen er leid av kommunen, med plass til tusener av deltagere. Her vil den offisielle åpningen foregå .

  – Skolebarn i hele regionen vil bli invitert til å delta. Går det som vi vil skal det bli mulig å fiske i Lille Lungegårdsvann, men her er vi ikke helt i land med alle tillatelser enda, sier en entusiastisk Paulsen.

  Det bygges opp en stor scene hvor det skal skje mye, og det hele blir vist på storskjermer, slik at alle skal få med seg alt. Rundt på plassen blir det all slags fiskeaktiviteter, muligheter til å se og lære av Norges beste konkurransefluefiskere, smaksprøver fra kokkeelever og mye mer.

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles