More

  Klart for ny isfiskekonkurranse på Nordbytjernet

  Tradisjonen tro inviterer også i år Villmarksbutikken til isfiskekonkurranse på Nordbytjernet. Kommende lørdag, 11. februar, er dagen du må sette av.

  Av: Endre Hopland

  – Vi garanterer et bra arrangement med flotte premier, og en ivrig gjeng fra Villmarksbutikken. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å komme på årets isfiske-happening, melder Kim Skjerve i arangørkomiteen.

  Det hele sparkes i gang klokken 10.45 (utgang), og det skal fiskes til klokken 14.00. Det vil bli klasser for både store og små, så dette passer barnefamilien like godt som konkurransefiskeren.

  – Påmelding skjer i Villmarksbutikken i dagene før konkurransen, eller på tjernet lørdag fra klokken 09.00. Ved påmelding på mail, er det viktig at folk husker å skrive alderen på deltakeren, sier Skjerve.

  Påmeldingsavgiften er 150 kroner for voksne og 50 kroner for barn og juniorer. Premiebordet er til sammen verdt rundt 50 000 kroner, så her er det absolutt mulighet for å stikke gjøre en god lørdag.

  Her kan du se video fra samme konkurranse for et par år siden:

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles