More

  Inviterer til fluefiskekurs for damer

  Helgen 15.-16. august arrangerer Rena Fiskecamp nybegynnerkurs i fluefiske for damer. Det er fortsatt et par ledige plasser, så her gjelder det å være om seg.

  Av: Endre Hopland

  Kursinstruktør denne helgen er ingen ringere enn Jon-Erlend Sundnes, kjent som en svært habil fluefisker og fluebinder. Selve programmet for helgen starter klokken 09.00 lørdag morgen. Her blir det en kjapp gjennomgang av hva helgen kommer til å bringe med seg, en presentasjon av deltagere og en del praktisk informasjon.  Videre følger klargjøring av utstyr, mens resten av tiden frem til lunsj går med til grunnleggende kasteteknikk inne på området til Rena Fiskecamp. Etter lunsj blir det praktisk fiske med instruksjon, og på kveldingen er det felles grillmiddag på campen.

  Søndag står repitasjon av kasteteknikk og praktisk fiske med instruksjon på programet før lunsj, mens det blir fritt fiske etter matpausen. På ettermiddagen oppsummeres kurset. Deltakerne må selv holde grillmat, mens campen sørger for varm grill.

  – Kursavgiften er på 749 kroner per deltaker, og påmeldingen er bindende. Dette må jo være et supert gavetips til en som går med en fluefiskedrøm i magen, eller rett og slett en gave til deg selv, sier Sundnes til Hooked.

  For mer informasjon og påmelding hjemmesiden til Rena Fiskecamp, eller send en PM til arrangørene via dere egen Facebook-side.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles