More

  Hydroguard 2.0

  DAM sin nye Supreme Boat Suit er en oppgradering av den populære, todelte flytedressen Hydroguard. Med en rekke smarte detaljer, og den velkjente kvaliteten til forgjengeren, er dette en flytedress å ta en nærmere kikk på.

  Av: Endre Hopland

  Ifølge Seeberg, som markedsfører flytedressen i Norge, er det en virkelig godbit for den proffe brukeren vi får i Surpreme Boat Suit-dressen.  – Ved bruk av det aller siste innen lettvektsmaterialer, har man fått frem en flytedress som er helt enestående hva komfort gjelder. Flytedressen har en meget lav vekt og en pusteevne som er helt utenom det vanlige. Fisk trygt, skriver Seeberg på egne nettsider.

  Supreme-dressen blir beskrevet som et flyteplagg med svært god pusteevne, laget av utrolig lette materialer. Dressen er 100 prosent vind- og vannresistent, og den blir ikke stiv når det er kaldt ute. Den nye dressen havner i sortimentet til Seeberg i månedsskiftet februar/mars, og har en veiledende pis på 2999 kroner.

  Se ellers demo av dressen her

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles