More

  Hvem er best bak bindestikka?

  I kveld skal vinnerne av Fluefiskesiden sin store fluebindekonkurranse offentliggjøres, og premier for tusenvis av kroner skal deles ut. Det hele sendes live på vår YouTube-kanal.

  Av: Endre Hopland

  Hooked-eier og daglig leder, Bernt Nor, får med seg fluefiskelegenden Svein Røbergshagen i studio fra klokken 19.30 i kveld. Røbergshagen har som alltid noen gode stalltips å komme med angående årets fluefiskesesong, så dersom du ikke er deltaker i konkurransen, er dette likevel verd å få med seg.  – Vi er på skjermen for dere, både hjemme i stuen, på bussen, på dass eller ute i felt, ja hvor enn du måtte befinne deg, sier Nor, som håper mange har lyst å få med seg livesendingen.

  Det hele følger du enklest ved å klikke deg inn på denne linken. Da får du også tilgang på live-chatten som vi selvsagt oppfordrer deg til å bruke.

  – Slikt er artig, og litt 2015-ish, sier Nor avslutningsvis.

  Klokken 19.30 er altså tidspunktet å merke seg i dag. Det kolliderer ikke med noe viktig, med mindre du mot all formodning skulle være supportere av Senja, Tromsdalen, Finnsnes eller Tromsø. Om så er, anbefaler vi likevel fluerelatert underholdning i kveld. Dagens skikkelige fotballkamp begynner uansett ikke før klokken 20.45…

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles