Hvem er best bak bindestikka?Del dette:

I kveld skal vinnerne av Fluefiskesiden sin store fluebindekonkurranse offentliggjøres, og premier for tusenvis av kroner skal deles ut. Det hele sendes live på vår YouTube-kanal.

Av: Endre HoplandHooked-eier og daglig leder, Bernt Nor, får med seg fluefiskelegenden Svein Røbergshagen i studio fra klokken 19.30 i kveld. Røbergshagen har som alltid noen gode stalltips å komme med angående årets fluefiskesesong, så dersom du ikke er deltaker i konkurransen, er dette likevel verd å få med seg.

– Vi er på skjermen for dere, både hjemme i stuen, på bussen, på dass eller ute i felt, ja hvor enn du måtte befinne deg, sier Nor, som håper mange har lyst å få med seg livesendingen.

Det hele følger du enklest ved å klikke deg inn på denne linken. Da får du også tilgang på live-chatten som vi selvsagt oppfordrer deg til å bruke.

– Slikt er artig, og litt 2015-ish, sier Nor avslutningsvis.

Klokken 19.30 er altså tidspunktet å merke seg i dag. Det kolliderer ikke med noe viktig, med mindre du mot all formodning skulle være supportere av Senja, Tromsdalen, Finnsnes eller Tromsø. Om så er, anbefaler vi likevel fluerelatert underholdning i kveld. Dagens skikkelige fotballkamp begynner uansett ikke før klokken 20.45…

Del dette:
Prev Lysingjakt i Sognefjorden
Next Følg direktesendingen LIVE på YouTube

Comments are closed.