More

  Hooked lanserer Hooked-magasinet

  Vi i Hooked har alltid mange baller i luften, og som vi tidligere har lovet kommer det til å skje mye spennende i året vi nå er godt inne i. Det største grepet av alle i 2014 er utvilsomt det helt nye Hooked-magasinet. Dette blir et digitalt tidsskrift av høy kvalitet som utelukkende skal handle om fisk og fiske. Og best av alt: Det nye magasinet er helt gratis!

  – I flere av våre naboland og ellers nedover på kontinentet har fiskerelaterte e-magasin etablert seg godt, og er populært lesestoff. Med vår nylansering, Hooked-magasinet, ønsker vi å skape et fengende gratismagasin som huser inspirerende artikler fra en mengde grener innen fiske, både i Norge og utlandet, seier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor.

  Et e-magasin gir betydelig større spillerom for layout og kreative krumspring, og yter god tekst og flotte blinkskudd mye mer rettferdighet enn mer tradisjonelle nettsider ofte kan gjøre. Vi i Hooked har jobbet med magasinideen en stund, og i den forbindelse har mange av landets dyktigste sportsfiskere, fiskeskribenter og fotografer blitt kontaktet. Responsen har vært så å si utelukkende positiv.

  – Mange har ønsket å bidra til å skape dette magasinet, og det synes vi er dritgøy. Tusen, hjertelig takk til alle som skriver, kommer med innspill, tar bilder og i det hele tatt gjør dette mulig. Det er dere som skaper dette, så både takk og gratulerer, sier Bernt Nor.

  Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor.

  2014 blir på mange måter et «kom i gang»-år for e-magasinet. I første omgang sikter vi oss inn på tre utgivelser i løpet av dette kalenderåret, med opplagte utvidelsesplaner neste år. Det første magasinet blir publisert tirsdag 27.mai på nettsiden www.hookedmag.no (ikke oppe og går ennå). Her vil det også ligge en arkivfunksjon dersom folk av en eller annen grunn skulle gå glipp av et nummer.

  Publiseringsdatoene til de to neste magasinene i 2014 er ennå ikke fastsatt, men magasin nummer to kommer på seinsommeren og magasin tre når det begynner å nærme seg Gullkroken igjen utpå høsten. Vi tar gjerne i mot forslag, innspill, kommentarer, tips til saker og intervjuobjekter og ellers hva som helst annet du måtte ha på hjertet i forbindelse med magasinet. E-post kan sendes til: redaksjonen@hooked.no.

  – En klar målsetning med e-magasinet er å lage noe som ikke finnes i Norge per dags dato. Vi har fiskemagasiner i papirformat og e-magasiner om naturen, inkludert litt fiske. Men et reint e-magasin om fisk og fiske er mangelvare. 27. mai blir det er andre boller, sier Hooked-redaktør Endre Hopland.

  Hooked-redaktør Endre Hopland.

  Allsidighet, variasjon og kvalitet blir viktige stikkord i det nye e-magasinet. Hos Hooked er fluefiskere, slukfiskere, jerkere, trollere, meitere, havfiskere og artsjegere like mye verd, noe magasinet skal gjenspeile.

  – Vi tar også mål av oss å bli bedre kjent med kongerikets mange sportsfiskere gjennom skikkelige magasinportretter, sier Hopland, som på lik linje med Nor er spent på mottakelsen av den nye storsatsingen.

  – Vi tror ikke vi lover for mye når vi sier at det er grunn til å glede seg til 27. mai, sier Hooked-redaktøren.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles