More

  HOOKED + Fluefiskesiden = SANT

  Etter avtale med Rune Andre Stokkebekk, overtar Hooked AS nå driften av Fluefiskesiden.no med virkning fra 15.februar. Målet er å revitalisere Norges fremste og største nettsted for fluefiskere. Rune Andre er med videre som gjeste-redaktør og vil fortsatt bidra med sin unike kunnskap og formidlingsevne. Sammen har vi stor tro på at dette blir meget bra! Forteller Bernt Nor, daglig leder i Hooked AS.

  Artikkelen fortsetter under bildet

  Rune Andres Stokkebekk og Bernt Nor er glade for Fluefiskesiden fremtid
  Rune Andre Stokkebekk og Bernt Nor er glade for Fluefiskesiden fremtid

  Fluefiskesiden.no vil fortsatt bestå som eget merkenavn og adressen www.fluefiskesiden.no er stedet for fremtiden. I praksis blir Fluefiskesiden (FFS) en del av Hooked Sportsfiskenettverk som fra før av inneholder HOOKED.no, Fiskersiden.no og Pikewallis.no.

  Hooked  har de siste årene etablert seg som et betydelig medie innen sportsfiske i Norge. Både med ulike digitale publikasjoner, men også igjennom andre kanaler og innhold som eksempelvis Gullkroken. Noe av kongstanken er å gjøre det enklere for alle å orientere som om og utøve sportsfiske i Norge, uavhengig av type fiskemetode. Vi skal skape en samlende paraply som spiller de ulike segmentene gode og samarbeider til det felles beste.

  Fluefiskesiden.no har vært, og er, en enormt viktig møteplass for utallige purister såvel som fritidsfiskere som ønsker å lære, utøve, lovprise og forbanne seg over fluefiskets mange gleder og sorger. – Det er derfor med stor respekt vi begir oss ut på dette arbeidet, samtidig må vi tørre å riste litt i buret.

  – Valget stod mellom å lage en stor fluefiskesatsning på egenhånd, eller finne en etablert kanal vi kunne gi nye krefter, ressurser og ferskt pågangsmot. Vi loddet stemningen med Rune Andre, og forstod at vi kunne komme til en løsning. Derifra gikk det slag i slag, forteller Bernt.

  Rune forteller;

  Etter å ha drevet med Fluefiskesiden i over 12 år så har jeg kommet fram til at jeg ønsker å trekke meg litt tilbake. Jeg har ikke den samme skrivekløen som før og har prioritert å bruke ledig tid på selve fisket og nye hobbyer.  Når man har full jobb og unger i skolealder så blir det ikke så mange timer til overs. Når Bernt sa at han var veldig lysten på å ruste opp siden og få ny fart i den så synes jeg dette var en veldig god løsning for brukerne og fremtiden til siden. Det er selvfølgelig litt vemodig å slippe roret på ei skute som man har bygget opp fra bånn av. Men jeg har for lengst innsett at jeg neppe kommer til å få tid og ressurser til å gjøre de grep som skal til for å bygge opp siden videre. Men jeg har ingen planer om å gå av nettet fullstendig, planen er å være med på forumet som nå og bidra med artikler når kløa kommer tilbake. Jeg vil også rette en stor takk til alle på forumet som har bidratt til å holde liv i siden med tusenvis av flotte bilder, lærerike innlegg og gode diskusjoner.

  [divider]

  Uten å gå altfor mye i dybden, vil vi i Hooked belyse litt av det vi legger i «revitalisere»;

  • Fornye den tekniske plattformen, både av sikkerhetsmessige årsaker såvel som  brukeropplevelser.
  • Nye krefter på det redaksjonelle; nyheter, artikler, video, LIVE sendinger, konkurranser osv.
  • Bidra til å skape en god brukeropplevelse for de besøkende.

  Men viktigst av alt er å lytte til brukerne. Hva er det fluefiskerne ønsker, savner, trenger, eller overhodet ikke vil ha. – Vi må ta dette stegvis, og en mer detaljert plan kommer utpå vårparten med innhold fra både oss og brukerne.

  Vi ser frem til å bli bedre kjent med dere alle, og har du noe på hjertet – ta kontakt med oss på post@hooked.no

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles