More

  Guideline blir distributør av KORKERS vadesko

  Guideline er valgt som distributør av KORKERS smarte vadesko i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

  Pressemelding

  [divider]

  KORKERS er kjent for sine prisvinnende vadesko med utskiftbare såler og overlegne kvalitet. Hva de fleste ikke vet, er at Korkers er pioneren med smarte tekniske innovasjoner som Boa snøreløsning for vadesko, samt det patenterte OmniTrax systemet med utskiftbare såler. Dette strategiske samarbeidet vil styrke vår posisjon i high-premium segmentet, sier Thomas Carlsson, administrerende direktør i Guideline.

  Sportsfiskere stiller som kjent overfor store variasjoner i terrenget langs elven, i elven, på fjellet, langs kysten, etc. Studs og filtsåler kan være avgjørende for sikkerheten i noen tilfeller, men er nødvendigvis ikke førstevalget i båt eller for den som fisker i marka.

  En gresskledd skråning eller gjørmete sti kan være en ganske tøff utfordring for våte filtsåler. KORKERS har en rask og smidig funksjon som gir en bedre og sikrere fiskeopplevelse. Enkelt sagt får brukeren flere vadesko i en, sier Thomas videre.

  For våre sluttkunder vil samarbeidet innebære at det er lettere å få tak i produktene, samt få bedre service gjennom våre landsdekkende nettverk av forhandlere i hvert land, noe som vil merkes når de lanseres til sesongen 2014.

  For mer informasjon, vennligst kontakt: Thomas Carlsson

  +46 31 92 36 50 eller thomas@guidelineflyfish.com.

  GUIDELINE designer, utvikler og markedsfører utstyr innen sportsfiske med fokus på fluefiske. Basert på vår erfaring tilbyr vi et attraktivt sortiment av produkter som passer alle nivåer, ferdigheter og forventninger. www.guideline.no

  Last ned GUIDELINE PRESSRELEASE KORKERS.

  Guideline blir distributør av KORKERS vadesko

  Guideline blir distributør av KORKERS vadesko
  Korkers
  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles