More

  GO12 XSE og GO7 XSR – nye tillegg til Simrad sin GO-serie

  Simrad GO12 XSE og GO7 XSR er de nyeste tilleggene til de bestselgende, frittstående kartplotterne i den populære GO-serien.

  Multitouch-kartplotterne GO12 XSE og GO7 XSR er fylt med dagens nyeste båtteknologi. De passer utmerket for motorbåteiere som ønsker alt-i-ett-navigeringsprodukter av høy kvalitet for fritid, fiske og vannsport som er enkle å bruke og tilbyr flere funksjoner til en rimelig pris. GO12 XSE har et nytt, 12-tommers skjermalternativ for GO-serien, mens den oppdaterte GO7 XSR-modellen har et omformet Glass Helm-design i tillegg til radarkompatibilitet, som ikke har vært tilgjengelig for GO7 XSE tidligere.

  Disse nye skjermene i GO-serien har svært lyssterke skjermer med et brukergrensesnitt som er enkelt å bruke, og som gir kraftig funksjonalitet til en rimelig pris. De nye skjermene har intuitiv multi-touch betjening som vil føles velkjent for alle brukere av smarttelefoner og nettbrett. Båtførerne kan berøre skjermen for å lage eller velge veipunkter, zoome ved å knipe på skjermen samt trykke og dra for å panorere jevnt over kart.

  Enkle oppsett for startside og menyer gir raskt tilgang til alle funksjonene. GO-serien enkel å bruke, med justerbare delte skjermbilder og egendefinerbare vinduoppsett med store og tydelige ikoner som er lette å kjenne igjen. Kartplotterne har alle funksjoner og er intuitive å bruke – selv for personer med lite eller ingen erfaring.

  GO12 XSE og GO7 XSR er helt kompatible med Simrad Broadband 3G/4G- og Halo Radar-systemene, og har også interne GPS-mottakere som gir deg den mest nøyaktige plasseringen. Modellene har ellers StructureScan HD og CHIRP-ekkolodd for førsteklasses fiskeleting, integrert autopilot for presisjonsstyring, overvåking av motordata, full tilkobling av lydunderholdning med SonicHub 2, innebygd trådløs tilkobling og den kraftige Simrad TripIntelTM-tripcomputeren, i tillegg til SiriusXM for vær/radio (bare i USA).

  Simrad GO12 XSE og GO7 XSR kan også koble til NMEA 2000-kompatible sensorer om bord i et fartøy for å vise motordata, drivstoff-forbruk, væskenivå, hastighet, kurs og vanntemperatur. Det finnes en rekke tilgjengelige kartalternativer, inkludert C-MAP, Navionics med mer.

  – Det kontinuerlige fokuset vårt er rettet mot å øke verdien for båtførerne,samtidig som vi gir mer glede på vannet, sier Leif Ottosson, administrerende direktør i Navico.

  – Vi ønsker å gjøre det lettere for båtførere å ha det gøy, og de nye frittstående GO12 XSE- og GO7 XSR-kartplotterne gir den perfekte kombinasjonen av funksjoner og en god pris. De nye skjermene gir båtførere bedre sikt og flere nyttige verktøy for navigasjonsteknologi enn tilsvarende enheter fra konkurrerende produsenter. Og det beste av alt er at det er utrolig enkelt å lære å bruke dem, legger han til.

  Det innebygde ekkoloddet kan utnyttes til fulle ved å legge til en passende svinger, noe som gir presis dybdesporing og fiskeleting i sanntid. Båtførerne kan bruke en visning for å bla tilbake i dybdehistorikken og spore tidligere reiser og enkelt stille inn veipunkter for de beste fiskeområdene.

  TotalScam alt-i-ett-svingeren gir en komplett undervannsvisning for sportsfiskere, inkludert det fiskesøkende CHIRP-ekkoloddet og StructureScan HD, for å gi livaktige sideskanningsbilder av strukturer der det kan finnes fisk, i tillegg til å vise detaljer direkte under båten med DownScan Imaging.

  ForwardScan-ekkoloddteknologien er innebygd i enhetene (svinger selges separat) og gir fremovervendte ekkoloddvisninger i to dimensjoner av bunndybden foran båten. Dette fungere som et kraftig forsvar mot grunnstøting og er et uvurderlig verktøy for å finne sikre forankringsplasser.

  De frittstående GO7-, GO9- og GO12-kartplotterne har nå tilleggsfunksjoner som kan låses opp – VelocityTrack for Halo Pulse Compression Radar Systems. Ved å bruke dopplereffekten kan VelocityTrack få Halo-radaren til å fastsette om målet kommer nærmere, drar unna eller står stille i forhold til båten.

  Mål som nærmer seg trekkes frem automatisk med alternativet om å fjerne fokuset fra mål som er på vei bort. VelocityTrack passer perfekt til MARPA og gir en umiddelbar visning av bevegelsene til alle relative mål, noe som gjør det enklere å plukke ut relevante mål og spore og ignorere mål som ikke utgjør noen kollisjonsrisiko.

  Prisen på GO12 XSE starter på 2149 dollar for modeller uten svinger. Prisen for GO7 XSR starter på 649 dollar. Mer informasjon finnes her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles