More

  Fremdeles ledige plasser på Sportsfiskelandslinja!

  Er du i tvil om du har valgt riktig studieretning eller møkk lei jobben? Da kan det være at du er griseheldig. På Den Norske Sportsfiskelandslinja på Grong Videregående skole er det fremdeles noen ledige plasser for den eller de som er klare til å kaste seg rundt!

  Grong Videregående skole er det eneste stedet i Norge som tilbyr en 3-årig videregående utdanning hvor elevene bruker halvparten av tiden på å lære ulike former av sportsfiske og den andre halvparten på å skaffe seg generell studiekompetanse! I løpet av 3 år får elevene en bred utdanning innen de fleste områdene av sportsfiske. Temaer som vertskapsrollen, entreprenørskap, instruktørutdanning hører naturlig til i utdanningen og 3. skoleår er det en obligatorisk studietur til Skottland hvor elevene jobber med det skotske landslaget i fluekasting!

  Les også: Høyskolen i Nord-Trøndelag lanserer i år et helt unikt studium. Sportsfiskebasert næringsvirksomhet.

  På Sportsfiskelandslinja lærer man alt av fiske. I løpet av skoleåret driver elevene fiske i havet, i tidevannsstrømmer, i lakseelver og på fjellet og store deler av undervisningen foregår ute. På Grong finnes det ledige og rimelige hybler som bare venter på at unge sportsfiskere skal flytte inn!

  Fremdeles i tvil om hva du skal gjøre til høsten?

  Sjekk www.sportsfiskelandslinja.no eller ta en telefon til avdelingsleder Torbjørn Hals Strøm på 977 92 014

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles