More

  Fluefisker forsøkt sporet på vei til hemmelig vann

  Det er ikke lenger nok å sladde fiskebildene dine. Moderne teknologi har nå blitt en del av enkeltes taktikk for å spore opp de gode fiskeplassene til andre. Bare spør rogalendingen Arild Stangeland.

  Av: Endre Hopland

  Søndag postet Stangeland et meget speselt innlegg i Facebook-gruppen Fluefiske i Rogaland. Nokså sjokkert hadde han nemlig funnet en iPhone med sporingsutstyr tapet fast under bilen sin. I innlegget viser har til at folk i gruppen har fleipet med å feste GPS-utstyr på bilen hans, etter at han ved en rekke anledninger har postet bilder av flott ørret fra et hemmelig vann. At noen faktisk skulle gjøre alvor av fjaset hadde han likevel aldri trodd.

  – Etter litt detektivarbeid fant jeg ut hvem som eide telefonen, og det var et medlem av Facebook-gruppen. Etter en samtale med administrator er vedkommende slettet. Vi har også sjekket med politiet, som sier dette er alvorlig og må anmeldes straks. Dette skal jeg også gjøre, skriver Stangeland i innlegget sitt.

  Overfor Stavanger Aftenblad utdyper 52-åringen historien. Han er ikke videre imponert over frekkheten som er vist i dette tilfellet.

  – Jeg føler meg invadert, omtrent som å ha hatt innbrudd i huset, sier Stangeland til Aftenbladet.

  Han kan videre fortelle at vannet noen tydeligvis så desperat vi vite hvor finnes, er privat og ikke åpent for fiske for alle. Stangeland og to kamerater har imidlertid tillatelse til å fiske her, og har kost seg med de store ørretene som finnes her i flere år.

  Ifølge Stangeland var torsdag i forrige uke sist gang han besøkte vannet. Han har funnet ut at iPhonen ble festet under bilen hans fredag, så hele sporingsforsøket rant uansett ut i sanden. Nå ender det altså med politianmeldelse i stedet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles