More

  Fiske-suksess for NRK – nå venter den store finalen

  Den siste måneden har Rune Gokstad gått fra å være en lykkelig amatør til å bli en sportsfisker som vet hva han holder på med. Nå er det alvor. 

  Av: Endre Hopland

  De fire siste tirsdagene har NRK sine seere fulgt programleder Rune Gokstad når han har reist Norge på kryss og tvers for å bli en bedre fisker. Statskanalen sin fiske-satsing, Hvorfor biter fisken, har blitt veldig godt mottatt av det norske folk, og forrige tirsdag var programmet det nest mest sette på NRK1, bare slått av alltid suverene Dagsrevyen.  Med en seerandel på imponerende 41,1 prosent alle kanaler medregnet, fikk hele 434 000 personer med seg at Gokstad kroket sin aller første ørret under fiske på Røros, og siden fikk grundig opplæring i både flue- og markfiske av Ingvild Aurdal, Trond Andersson og Kristian Leraand. I tillegg til de reine TV-titterne kommer alle de som har sett programmet på NRKs nett-TV. Dette er heller ikke reint få.

  Les også: Kan den norske ekspertisen gjøre Rune Gokstad til en storfisker?

  I morgen kveld sendes altså det femte og siste programmet i serien, og nå er alvorets time kommet. Gokstad skal delta i fiskekonkurransen Millionfisken, med intensjoner om å vinne. Her skal han fiske sammen med Emil Auren, som han også var med på Finnmarksvidda i tredje episode.

  NRK lover både dramatikk og stor fisk i båten, men er dette nok til at Rune Gokstad stikker av med prinsessen og halve kongeriket? Det får du vite dersom du skrur på NRK1 klokken 19.45 i morgen. Det vi kan avsløre allerede nå er at Gokstad uansett konkurranseutfall skal ut på sitt livs fisketur i siste del av programmet. Geir «Dr. Hook» Sivertzen og verdens raskeste fisk er sentrale stikkord.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles