More

  Fisk og Preik – en podcast av-, med- og for sportsfiskere

  Fisk og Preik er navnet på fiskepodcasten kompisene Tobias Holter, Adrian Gamman og Lasse Michelsen dro i gang tidlig i 2017. Nå blir også Hooked med på laget.

  Av: Endre Hopland

  Den aller første podcasten til Fisk og Preik ble sluppet på iTunes 12. januar, med en rask introduksjon av to av fiskepreikenistene, samt noen innsendte lytterspørsmål fra ivrige fluefiskere. Siden den gang har det blitt ytterligere seks podcaster fra trekløveret, samt aktuelle gjester med samme religiøse overbevisning (les fiske).

  – Fisk og preik er en amatørmessig podcast, laget av tre fiskekompiser. Målet med det hele er å få innsikt i andre fiskeres fiske, arter og fisketeknikker, samt ta opp temaer relatert til fisket vi bedriver, sier fluefisker Lasse Michelsen til Hooked.

  Han understreker at podcasten på ingen måte er alvorstynget, men tvert imot skal bære preg av god stemning og mye tull og fjas.

  – Alle preikerne er fluefiskere. Vi er ikke ute etter å utvide horisonten fisketeknisk, men kanskje å få øynene opp for andre arter en ørreten, sier Michelsen.

  Fra og med neste podcast av blir også Hooked med på moroa. Norgest største nettsted for sportsfiske har inngått en distribusjonsavtale med Fisk og Preik-karene, så i tiden fremover blir det fluefiskeprat og annen moro på Hooked en-tre ganger i måneden.

  Fisk og Preik-podcastene er helt gratis, og kan spilles av i iTunes. De syv første podcastene finner du her, og de nye innspillingene får du altså med deg dersom du følger Hooked eller Fisk og Preik på Facebook.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles