More

  Fisk best – vinn båt

  Lørdag 28. februar inviterer Savalen Fiskeforening til isfiskekonkurranse på sjøen Savalen i kommunene Tynset og Alvdal.

  Av: Endre Hopland

  Påmeldingen starter klokken 10.00 denne lørdagen, og varer halvannen time fremover. Fisketiden er nokså kort, bare to timer, så det gjelder å utnytte tiden mellom klokken 12.00 og 14. 00 godt. Premieutdelingen skjer ifølge arrangørene umiddelbart etter konkurransen, og det er ikke småtterier som ligger i premiepotten.  Den fiskeren som får den største fisken, uansett klasse, stikker av med en båt i premie. Den senioren som får mest fisk vinner på sin siden en weekend for to på Savalen Fjellhotell og Spa. Juniorvinneren er neppe interessert i en tur på spa, og vinner derfor sportsfiskeutstyr i form av både stang og snelle.

  Les også: Hjellbotn-NM ble en kjempesuksess

  – Fiskekonkurransen blir avholdt på et begrenset området, med utgangspunkt fra seteren til John Strømshoved i sørenden av sjøen. Det vil være mange ferdigborede pilkehull i konkurranseområdet, men det er også lov å ha med seg eget isbor, melder arrangørene.

  Det blir ellers servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet, og etter at konkurransen er unnagjort, blir det lavvopub med mat, musikk og noe godt i glassene. Konkurransen er åpen for hele familien, og arrangøren håper folk kjenner sin besøkelsestid.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles