Fisk best – vinn båtDel dette:

Lørdag 28. februar inviterer Savalen Fiskeforening til isfiskekonkurranse på sjøen Savalen i kommunene Tynset og Alvdal.

Av: Endre HoplandPåmeldingen starter klokken 10.00 denne lørdagen, og varer halvannen time fremover. Fisketiden er nokså kort, bare to timer, så det gjelder å utnytte tiden mellom klokken 12.00 og 14. 00 godt. Premieutdelingen skjer ifølge arrangørene umiddelbart etter konkurransen, og det er ikke småtterier som ligger i premiepotten.

Den fiskeren som får den største fisken, uansett klasse, stikker av med en båt i premie. Den senioren som får mest fisk vinner på sin siden en weekend for to på Savalen Fjellhotell og Spa. Juniorvinneren er neppe interessert i en tur på spa, og vinner derfor sportsfiskeutstyr i form av både stang og snelle.

Les også: Hjellbotn-NM ble en kjempesuksess

– Fiskekonkurransen blir avholdt på et begrenset området, med utgangspunkt fra seteren til John Strømshoved i sørenden av sjøen. Det vil være mange ferdigborede pilkehull i konkurranseområdet, men det er også lov å ha med seg eget isbor, melder arrangørene.

Det blir ellers servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet, og etter at konkurransen er unnagjort, blir det lavvopub med mat, musikk og noe godt i glassene. Konkurransen er åpen for hele familien, og arrangøren håper folk kjenner sin besøkelsestid.

Del dette:
Prev På sjøørretjakt blant is og sel, del 2
Next Sjekk Morten sin kjempegjedde

Comments are closed.