More

  Hvem får flest arter i november?

  I samarbeid med Hooked og Lydbokforlaget, introduserer nå ArtsFiske.com sin aller første konkurranse. All fisk tatt i løpet av november er tellende, og alle som vil kan delta.

  Av: Endre Hopland

  Konkurransen som nå er i gang, er delt opp i tre kategorier: Flest antall arter (ved likt antall vil fisk med høyest poeng være avgjørende), flest artspoeng (her teller kun den beste av hver art) og best bilde (her vil folket være juryen ved avstemning).

  For å delta må du registrere en brukerprofil på ArtsFiske.com. Etter at registreringen er gjennomført, går du til fanen Konkurranse i toppmenyen, og så er du i gang.

  Konkurransen gjelder kun for fisk fanget i november, og alle fangster må være dokumentert med bilde. Alle fangster registreres på vanlig måte, men du må være påmeldt konkurransen for å delta. Alle kategorivinnere vil få en overraskelse i posten etter at konkurransen er avsluttet.

  – ArtsFiske.com er basert på tillit mellom våre brukere. Oppdager vi brudd på dette, har vi mulighet til å stenge ute brukere. Slike regelbrudd vil også kunne ødelegge for eventuelle fremtidige konkurranser, så vi satser på at folk holder seg til regelverket, sier mannen bak siden, Øystein Aas, til Hooked.

  ArtsFiske.com, som ble lansert for et par uker siden, har nå passert 300 brukere. Nå ønsker altså Aas både eksisterende brukere og nye medlemmer velkommen til november-konkurranse.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles