More

  Fantastiske ørreter fra Randselva

  Den årlige fisketuren til Randselva ble noe utenom det vanlige for kameratene Inge Rønning, Anders Svalstad og Bjørnar Gunstad. Eller hva sier du til syv ørreter over to kilo, inkludert tre over seks?

  Av: Endre Hopland

  – Vi har hatt et helt eventyrlig fiske i år, med syv ørreter over to kilo, inkludert en hver på over seks. Men det er viktig å understreke at det ligger sinnssykt med timer og innsats bak disse fiskene her. Det er ikke bare å hente de, sier en strålende fornøyd Inge Rønning til Hooked.

  Rønning har vært en ivrig fisker hele livet, og er en del av Rapala sitt ProGuide-team i Norge. Det er primært de store ørretene rendølen og hans fiskekamerater jakter på, og denne uken har ting altså klaffet noe så til de grader.

  – Vi fisker mye ørret, og hver høst har vi oss en uke i Randselva. Her blir ørreten stor, men at alle tre skulle få fisk over seks kilo i løpet av den samme turen er helt utrolig, sier Rønning, som selv har fått fire av turens syv fisker over to kilo.

  I løpet av den faste uken i Randselva, går det ifølge storfiskeren selv så og si bare i fisking, mens soving, spising og andre uvensentligheter er nedprioritert.

  – Det er noe spesielt med Randselva, og i år har vi hatt maksimal uttelling og vel så det. Vi har alltid et håp om å lure en av disse store i løpet av uken, en syv stykk over to kilo og tre over seks er slikt en ikke våger å drømme om engang, sier han til Hooked.

  Alle fiskene tok for øvrig på woobler. To av seksplusserne falt for killeren Rapala BX Minnow i fargen TR, mens den tredje glefset i seg en Rapala Team Esko FBHF. Samtlige fisker ble satt uskadd tilbake i elven.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles